Νέα BMW R 1300 GS -Νέα teaser φωτογραφία από τους Βαυαρούς, πότε παρουσιάζεται

Νέα γενιά BMW R 1300 GS αντίστροφη μέτρηση 2023

Η παρουσίαση της νέας γενιάς του μεγάλου adventure της BMW με τον boxer κινητήρα βρίσκεται προ των πυλών με την εταιρεία που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής να προκαλεί το κοινό με μία νέα φωτογραφία.

Η BMW ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά R/GS με την επίσημη αποκάλυψη της adventure μοτοσυκλέτας της να απέχει πλέον λιγότερο από μία εβδομάδα.

Θέλοντας να μας θυμίσουν ότι ο ερχομός της νέας R 1300 GS είναι πλέον πολύ κοντά, οι Βαυαροί επέλεξαν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τα επίσημα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης στα οποία ανάρτησαν μια νέα teaser φωτογραφία της ολοκαίνουργιας μοτοσυκλέτας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην φωτογραφία λίγα είναι εκείνα που φαίνονται από την επίσημη teaser φωτογραφία που έδωσε η BMW στη δημοσιότητα, με την οποία ωστόσο θέλει προφανώς να τονίσει τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας της στο χώμα και τον περιπετειώδη χαρακτήρα της.

Παρά βέβαια τις προσπάθειες των Βαυαρών να κρύψουν (όπως οφείλουν άλλωστε) τη σχεδίαση της νέας R 1300 GS, η μεγάλη adventure έχει εντοπιστεί να δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες ουκ ολίγες φορές τους τελευταίους μήνες, φυσικά και επί ευρωπαϊκού εδάφους (δείτε τη σχετική φωτογραφία).

Η αλλαγή του ονόματος είναι και εκείνη που δείχνει τον ολοκαίνουργιο και μεγαλύτερης χωρητικότητας από τον σημερινό boxer κινητήρα που θα φέρει, ο οποίος θα είναι υγρόψυκτος και αναμένεται να φέρει σύστημα μεταβλητού χρονισμού για τις βαλβίδες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επόμενη γενιά της R/GS θα φέρει και ολοκαίνουργιο πλαίσιο αλλά και μονόμπρατσο ψαλίδι, μέσα από το οποίο θα περνά ο νέος άξονας της τελικής μετάδοσης, ένα χαρακτηριστικό των γερμανικών on-off από την πρώτη γενιά που παρουσιάστηκε στα μέσα της 10ετίας του '80.

Η νέα BMW R 1300 GS θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στις 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ