Ήρθε το νέο υβριδικό scooter QJMOTOR MTX 125 - Πόσο κοστίζει

QJMOTOR MTX 125 τιμή Ελλάδα

Ενσωματώνοντας υβριδική τεχνολογία για την κίνησή του, το νέο και πλούσια εξοπλισμένο scooter MTX 125 της QJMOTOR είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

Τα μικρά κυβικά δεν συνεπάγονται απαραίτητα μικρές δυνατότητες και το νέο ΜΤΧ 125 της QJMOTOR, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη. Ένα scooter που μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας και προσφέρει σύμφωνα με τον κατασκευαστή του κορυφαίες επιδόσεις, πλούσιο εξοπλισμό και αρετές που προκαλούν τον ανταγωνισμό να συγκριθεί μαζί του

Υβριδική τεχνολογία για επιδόσεις και οικονομία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ΜΤΧ 125 διαθέτει ένα μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, κινητήρα υβριδικής τεχνολογίας και σύστημα start/stop που καταργεί τη μίζα, το ρόλο της οποίας αναλαμβάνει η γεννήτρια.

Με το σύστημα start/stop η επανεκκίνηση του κινητήρα γίνεται άμεσα και αθόρυβα, επιτυγχάνοντας μείωση των κινούμενων μερών και του βάρους τους. Ο κινητήρας έρχεται να υποβοηθηθεί από την λειτουργία της ηλεκτρογεννήτριας για τη ενίσχυση των επιδόσεων κατά τη διαδικασία της επιτάχυνσης, προσφέροντας μία υβριδική τεχνολογία στη λειτουργία του.

Η μέγιστη απόδοση φτάνει τους 15 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής τα 12 Nm, μεγέθη που κατατάσσουν το ΜΤΧ 125 στο άνω άκρο της κατηγορίας. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι, πως αυτές τις επιδόσεις το ΜΤΧ 125 τις συνδυάζει με μια εξαιρετικά μικρή κατανάλωση, της τάξης των 2,2 λτ./100 χλμ. Με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ να φτάνει τα 8 λίτρα, η αυτονομία του ΜΤΧ 125 φτάνει τα 360 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εργονομική μελέτη - Χρηστική προσωπικότητα

Η εικόνα του ΜΤΧ 125 είναι αντιστρόφως ανάλογη από αυτό που προδιαθέτει ο κυβισμός του. Ο σχεδιασμός του έχει δώσει έμφαση στους χώρους, την άνεση και το στιλ, προσδίδοντας στο MTX την εμφάνιση ενός μεγαλύτερου σε κυβισμό scooter.

Οι μεγάλες "ρευστές" επιφάνειες, η μακριά και ευρύχωρη σέλα και η πλήρης κάλυψη, θα ικανοποιήσουν ένα μεγάλο εύρος αναστημάτων, χωρίς καμία "έκπτωση" σε άνεση και χώρους. Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και η σχάρα που παίζει και το ρόλο των χειρολαβών, φροντίζουν εξίσου για την άνεση του συνεπιβάτη και τη σωστή στήριξή του.

Το τιμόνι που εδράζεται σε καβαλέτα, σύμφωνα με τα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα, προσφέρει έναν εξαιρετικό μοχλό για τον απόλυτο έλεγχο του ΜΤΧ 125, ενώ οι εργονομικά σχεδιασμένοι διακόπτες τονίζουν το υψηλό επίπεδο κατασκευής του scooter της QJMOTOR.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στη χρηστική πλευρά του χαρακτήρα του MTX, με το χώρο κάτω από τη σέλα να μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος και μικροαντικείμενα του αναβάτη και μπροστά, κάτω από το τιμόνι, υπάρχουν δύο πρακτικά ντουλαπάκια εκ των οποίων το ένα διαθέτει και έξυπνη θύρα φόρτισης USB.

Η keyless τεχνολογία που διαθέτει το ΜΤΧ προσφέρει ευκολία και αυξημένο επίπεδο ασφάλειας, με τη σέλα και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ να ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ συνδυάζεται και με τον ενσωματωμένο συναγερμό.

Ως δικλείδα ασφάλειας, το ΜΤΧ 125 διαθέτει και κανονικό κλειδί για την περίπτωση που πέσει το επίπεδο της μπαταρίας του πομπού. Τα full LED φωτιστικά σώματα, πέρα από το απαράμιλλο στιλ που προσδίδουν, προσφέρουν και μία φυσικά δέσμη φωτός, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του ΜΤΧ που ξεχωρίζουν είναι η έγχρωμη TFT οθόνη υψηλής ευκρίνειας, η οποία προβάλλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργική κατάσταση του scooter -όπως η θερμοκρασία και πίεση των ελαστικών, χάρη στους αισθητήρες που διαθέτει - με ευανάγνωστες ενδείξεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ΜΤΧ 125 είναι επίσης εφοδιασμένο με ένα πρακτικό χειρόφρενο που βοηθά στη στάθμευση υπό κλίση, αλλά και ρυθμιζόμενες μανέτες.

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός – Ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας

To ΜΤΧ 125 είναι ένα από τα λίγα scooters της κατηγορίας του που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας και ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Στο στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται το σύστημα traction control και το δικάναλο ABS που συνδυάζεται με δύο δισκόφρενα 240 και 225 χλστ. (εμπρός/πίσω αντίστοιχα). Παράλληλα, τα δύο ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ συμβάλλουν στη σωστή οδική συμπεριφορά και την άνεση που προσφέρει.

Η τιμή του ΜΤΧ 125 έχει καθοριστεί στα 2.795 ευρώ και διατίθεται μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της Γκοργκόλης Α.Ε.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ