Η Peugeot Motοrcycles στον όμιλο Σαρακάκη στην Ελλάδα

Η Peugeot Motorcycles στον όμιλο Σαρακάκη στην Ελλάδα 2023

Η Peugeot Motorcycles βρήκε νέο «σπίτι» στην ελληνική αγορά με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη να ανακοινώνει την αντιπροσώπευσή της.

H συνεργασία της Peugeot Motorcycles με τον όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία στην Ελλάδα.

Με 125 χρόνια ιστορίας, η Peugeot Motorcycles είναι ένας από τους παλιότερους εν ζωή κατασκευαστές δικύκλων. Πρόσφατα η εταιρεία επέστρεψε σε ευρωπαϊκά χέρια αφού η ινδική Mahindra and Mahindra που είχε την πλήρη ιδιοκτησία (την είχε εξαγοράσει από την Peugeot) μεταβίβασε στη γερμανική επενδυτική εταιρεία Mutares το 50% των μετοχών της Peugeot Motorcycles αλλά και τον έλεγχο της εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Peugeot Motorcycles διατηρεί την έδρα της στο Mandeure της Γαλλίας, όπως έχει και παραγωγική μονάδα, με ένα ακόμη εργοστάσιό της να λειτουργεί στην Κίνα. Παράγει μικρού κυβισμού μοτοσικλέτες και δίτροχα και τρίτροχα scooter με κυβισμό από 50 έως και 500 κ.εκ.

Η Peugeot Motocycles εξακολουθεί να διατηρεί κάποιους σχεδιαστικούς δεσμούς με τον κατασκευαστή αυτοκινήτου, κάτι που είχε θέσει ως προϋπόθεση η Peugeot κατά την μεταβίβαση της εταιρείας στην Mahindra and Mahindra.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη για την Peugeot Motorcycles «Η Δύναμη της Σαγήνης» είναι η εμπειρία που βιώνει κανείς με τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες που προσφέρει η γαλλική μάρκα.

Οι πωλήσεις των μοτοσικλετών Peugeot στη χώρα μας θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ