Η νέα Ducati Multistrada V4 στην ελληνική αγορά

Ducati Multistrada

Η νέα Ducati Multistrada V4 ήρθε στην Ελλάδα με προτεινόμενη λιανική τιμή από 20.600 ευρώ.

Η νέα Ducati Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ducati σε όλη την Ελλάδα με εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών. Παράλληλα, διατίθεται και με το πρόγραμμα DUCATI4U, με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση σε έως και 60 μήνες.

O Touring χαρακτήρας ενισχύεται χάρη στα μεγάλα διαστήματα συντήρησης, την κορυφαία άνεση και ασφάλεια, τα πρωτοποριακά συστήματα ραντάρ εμπρός και πίσω (η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο), το σύστημα πλοήγησης με χάρτη που μπορεί να προβληθεί στον πίνακα οργάνων και τα φώτα που στρίβουν μαζί με την μοτοσυκλέτα. Ο V4 Granturismo έχει χωρητικότητα 1.158 κ.εκ. και αποδίδει 170 ίππους (125 kW) στις 10.500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 125 Nm (12,7 χλγρμμ.) στις 8.750 σ.α.λ..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υιοθέτηση του νέου κινητήρα Granturismo V4 και η αντικατάσταση του δεσμοδρομικού συστήματος από ελατήρια επιτρέπει σημαντική επιμήκυνση των διαστημάτων μεταξύ των εργασιών συντήρησης: αλλαγή λαδιού κάθε 15.000 χλμ., έλεγχος και ενδεχόμενη ρύθμιση βαλβίδων κάθε 60.000 χλμ.

Ducati Multistrada

Ήδη από το στάδιο σχεδίασης της μοτοσυκλέτας δόθηκε μεγάλη σημασία στην αεροδυναμική μελέτη για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή προστασία για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη από τον αέρα, να μειωθεί ο θόρυβος και να εκτραπεί η θερμότητα που προέρχεται από τον κινητήρα μακριά από τα πόδια του αναβάτη.

Για το τελευταίο, έγινε χρήση της τεχνολογίας απενεργοποίησης των πίσω κυλίνδρων, όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε στάση. Η σέλα της νέας Multistrada V4 έχει περισσότερο αφρώδες υλικό και στενεύει στο σημείο των γοφών, για να είναι εύκολα διαχειρίσημη από αναβάτες κάθε ύψους. Τέσσερις διαφορετικές λύσεις, προσφέρονται ώστε ο κάθε αναβάτης να βρει τη θέση οδήγησης που του ταιριάζει βάσει του σωματότυπού του. Στάνταρ διατίθεται η χαμηλή θέση (840 mm) και η ψηλή θέση (860 mm). Μέσω αξεσουάρ μπορεί να αποκτηθεί ψηλότερη σέλα (875 mm) και χαμηλότερη σέλα (μείωση κατά 50 mm). Επιπλέον, η θέση του συνεπιβάτη έχει μεγαλώσει και έχει υψωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ducati Multistrada

Ο αναβάτης μπορεί να διαμορφώσει τη μοτοσυκλέτα του βάσει των δικών του αναγκών. Η νέα Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις V4, V4 S και V4 S Sport. Εκτός της ήδη πολύ πλούσια εξοπλισμένης έκδοσης V4, η οποία δεν επιδέχεται πρόσθετης διαμόρφωσης, οι εκδόσεις V4 S και V4 S Sport διατίθενται σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, για την έκδοση V4 S διαθέσιμα είναι τα επίπεδα εξοπλισμού S, Travel & Radar και Full ενώ για την έκδοση V4 S Sport διαθέσιμα τα επίπεδα εξοπλισμού Performance και Full.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ