Αυτή είναι η νέα μοτοσυκλέτα που δεν πέφτει -Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί

Η μοτοσυκλέτα που δεν πέφτει

Η Lit Motors επιστρέφει ξανά στη ζωή με το αμιγώς ηλεκτρικό δίτροχο όχημά, το οποίο μπορεί να στέκεται όρθιο χωρίς υποστήριξη ακόμη και κάποιος το σπρώξει.

Η αμερικάνικη Lit Motors με έδρα το San Fransisco των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια εταιρεία με ένα προϊόν που τράβηξε πραγματικά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας σε όλο τον κόσμο όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από… 13 ολόκληρα χρόνια.

Το Lit C1, όπως ονομαζόταν τότε ήταν ένα δίτροχο ηλεκτρικό όχημα, το οποίο μπορούσε να σταθεί μόνο του όρθιο καθώς στο κάτω μέρος του πλαισίου του, λίγα μόλις εκατοστά πάνω από το έδαφος, έφερε δύο μεγάλα γυροσκόπια, τα οποία ρυθμίζονταν και ρύθμιζαν έτσι και τις κλίσεις που μπορούσε να πάρει από μία κεντρική μονάδα ελέγχου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lit Motors συνέχισε να εξελίσσει το δίτροχό της, ωστόσο στο πέρασμα των ετών δεν μπόρεσε να βρει τη χρηματοδότηση που χρειαζόταν για περάσει το μοντέλο της σε μαζική παραγωγή και έτσι έπειτα από μερικά χρόνια απλά σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής.

Από ό,τι φαίνεται ωστόσο η αμερικάνικη start up εταιρεία έχει επιστρέψει και έχει βρει ήδη ένα μέρος του κεφαλαίου που χρειάζεται για να αρχίσει να παράγει την ηλεκτρική «μοτοσυκλέτα» της, η οποία φέρει πόρτες και τιμόνι, όπως ένα αυτοκίνητο και στη μικρή καμπίνα της μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, με τον συνεπιβάτη να κάθεται πίσω από τον οδηγό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου της Lit Motors δεν έχουν ανακοινωθεί, εκτός από εκείνο που αφορά την μπαταρία που έχει ενεργειακή χωρητικότητα 13 kWh και μπορεί να προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα. Ανανεωμένο φαίνεται επίσης και το σχέδιο της που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το 2011.

Για να ξεκινήσει η παραγωγή της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας που δεν πέφτει, ακόμη και αν δεχτεί χτύπημα ή πολύ δυνατό σπρώξιμο, η Lit Motors Θα πρέπει να μαζέψει 10.000 προπαραγγελίες με τη Lit Motors να έχει σκοπό να παράξει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έως και 100.000 αντίτυπα από το 2027 έως και το 2031.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ