Η KTM 790 Αdventure τώρα με δώρο το quickshifter

KTM 790 Advneture με δώρο το quickshifter 2024

Η απόκτηση της μεσαίου κυβισμού KTM 790 Adventure γίνεται τώρα πιο ελκυστική με το quickshifter να αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού της μοτοσυκλέτας.

Με κορυφαία περιφερειακά και τις γνωστές δυνατότητες των μοτοσυκλετών της KTM στις εκτός δρόμου αναζητήσεις του αναβάτη, η 790 Adventure αποτελεί μια εκ των κορυφαίων μοτοσυκλετών στην μεσαίου κυβισμού κατηγορία.

Για το 2023 η KTM 790 Αdventure επανασχεδιάστηκε με σκοπό να χτυπήσει στα ίδια τον ανταγωνισμό της κατηγορίας με όπλο εκτός από τις ικανότητες εντός και εκτός δρόμου και την τιμή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα ο εν σειρά δικύκλινδρους LC8c κινητήρας βελτιώθηκε στα σημεία αποκτώντας ακόμα καλύτερη απόκριση σε όλο το εύρος λειτουργίας του διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις που προκύπτουν από τους 95 ίπους της μέγιστης απόδοσης που κάνουν την εμφάνισή τουε στις 8.000 σ.αλ. και τα 88 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

Η νέα 790 Αdventure είναι ακόμα πιο άνετη στο ταξίδι χάρη στον κατά 20% βαρύτερο στρόφαλο με τα αναβαθμισμένα σώματα ψεκασμού να δίνουν παράλληλα αμεσότερη απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, ενώ ο αισθητήρας κρούσης εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του κινητήρα ακόμα και σε περιοχές με κακή ποιότητα καυσίμου.

Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της άνεσης, ειδικά σε συνθήκες ταξιδιού στον αυτοκινητόδρομο, παίζει και το ανασχεδιασμένο φέρινγκ το οποίο προστατεύει καλύτερα τον αναβάτη στις υψηλές ταχύτητας, ενώ το βάρος έχει κρατηθεί στα σχετικά χαμηλά 199 κιλά χωρίς υγρά. Παράλληλα, η διαδρομή της ανάρτησης της WP και στα δύο άκρα βρίσκεται στα 200 χλστ. και εγγυάται υψηλή απόδοση ακόμη και σε ιδιαίτερα κακοτράχαλο έδαφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση το 790 Αdventure είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με προ-εγκατεστημένο το quickshifter της αυστριακής εταιρείας, το οποίο για το 2024 θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού της νέας 790 Αdventure.

Η προωθητική ενέργεια αφορά τις μοτοσυκλέτες που υπάρχουν άμεσα σε απόθεμα αλλά και τα μοντέλα που έχουν πουληθεί από 1η Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ