Χιλιάδες Harley βούλιαξαν τη Βόρεια Ελλάδα -Πού και γιατί συγκεντρώθηκαν

FH-DCE Super Rally 2023 Ηγουμενίτσα Harley-Davidson

Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε φέτος η μεγάλη πανευρωπαϊκή συγκέντρωση Super Rally 2023 για τους αναβάτες Harley-Davidson.

Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς επί ευρωπαϊκού εδάφους για τους κατόχους Harley-Davidson είναι το FH-DCE Super Rally 2023 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη παραλία Δρέπανο στην Ηγουμενίτσα στις 24-28 Μαϊου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη διοργάνωση της μεγάλης γιορτής για τους Ευρωπαίους λάτρεις των αμερικάνικων μοτοσικλετών είχε αναλάβει η ελληνική λέσχη Harley Davidson Club Hellas με την παραλία του Δρεπάνου να παραχωρείται στους χιλιάδες αναβάτες και τις παρέες του που κατέφθασαν στην παραλία του Ιονίου για ένα τετραήμερο γεμάτο ήλιο και δραστηριότητες.

Περίπου 7.000-8.000 Harley-Davidson έδωσαν το «παρών» στη μήκους τεσσάρων χιλιομέτρων παραλία κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών «φέρνοντας» μαζί τους 10.000 αναβάτες και συνεπιβάτες από διαφορετικές ευρωπαϊκές λέσχες H-D.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραλία της Ηγουμενίτσας είναι μια περιοχή που επιλέγεται για δεύτερη φορά για την διοργάνωση του συγκεκριμένου event, 22 χρόνια μετά την πρώτη, ενώ αυτή είναι η τρίτη συνολικά φορά που η Ελλάδα αποτελεί προορισμό για το Super Rally, το οποίο έχει γίνει και στην Πάτρα.

Η διοργάνωση του event κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια και προσέχθηκε σε κάθε της λεπτομέρεια κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του τετραήμερου δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από την «ξαφνική» μαζική συρροή χιλιάδων μοτοσικλετιστών στην περιοχή με τους κατοίκους να έχουν ενημερωθεί εγκαίρως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΟι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής είδαν τις κρατήσεις τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ενώ στο κάμπινγκ οι σκηνές που είχαν στηθεί έφταναν σε μήκος τα τρία χιλιόμετρα σύμφωνα και με τον Δημήτρη Μούκα, ιδρυτικό μέλος της ελληνικής λέσχης Harley-Davidson.

Μέσα στον κύριο χώρο της διοργάνωσης λειτουργούσε μάλιστα και ένα μικρό μουσείο, το οποίο φιλοξενούσε κλασικές Harley-Davidson προηγούμενων ετών.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ