Νέα Aprilia RS 457 - Sport μοτοσυκλέτα 47 ίππων για δίπλωμα κατηγορίας Α2

Νέα Aprilia RS 457 - για δίπλωμα κατηγορίας Α2

H Aprilia ολοκληρώνει τη γκάμα των sport μοτοσυκλετών της με την προσθήκης της μικρού-μεσαίου κυβισμού RS 457 των 47 ίππων και 159 κιλών.

Με το λογότυπο RS στα πλαστικά της η ολοκαίνουργια Aprilia RS 457 έρχεται για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της entry level RS 125 και της RS 660, με τη γκάμα sport μοτοσυκλετών της εταιρείας από το Noale να θεωρείται πλέον πλήρης, με ένα μοντέλο για κάθε γούστο και κατηγορία διπλώματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα RS 457 μπορεί να οδηγηθεί και από τους αναβάτες που έχουν στην κατοχή τους δίπλωμα κατηγορίας A2 και αυτό την κάνει μια ιδανική μοτοσυκλέτα για εισαγωγή στον κόσμο της σπορ οδήγησης. Οι Ιταλοί έχουν παράλληλα φροντίσει να δημιουργήσουν μια θέση οδήγησης με ψηλά τοποθετημένα κλιπόν που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην καθημερινότητα.

Σχεδιαστικά η RS ακολουθεί τη φιλοσοφία της υπόλοιπης σειράς παρουσιάζοντας μια μοντέρνα και επιθετική εικόνα με το τελικό να έχει «ενσωματωθεί» στη σχεδίαση του φέρινγκ κάνοντας την ουρά να μοιάζει ακόμη πιο ανάλαφρη.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το ψαλίδι είναι ατσάλινο και το ανεστραμμένο πιρούνι φέρει καλάμια διαμέτρου 41 χιλιοστών.Ο νέος εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας αποτελεί φέρον τμήμα του πλαισίου και οι 47 ίπποι που αποδίδει αποτελούν και το όριο για το δίπλωμα κατηγορίας Α2. Οι αναρτήσεις ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου του με τις διαδρομές να βρίσκονται στα 120 χλστ. και στα δύο άκρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιλογή του ατσαλιού για την κατασκευή του ψαλιδιού έγινε μάλλον εσκεμμένα κόστους ώστε η νέα μοτοσυκλέτα της ιταλικής εταιρείας να καταφέρει να... πιάσει το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο της κατηγορίας διπλώματος που είναι τα 175 κιλά (σε συνδυασμό με την μέγιστη ισχύ του κινητήρα), όσο είναι και το βάρος της με πλήρη υγρά.

Για την επιβράδυνση της RS 457 φροντίζει ένας δίσκος διαμέτρου 320 χλστ., ο οποίος συνεργάζεται με ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων της ByBre με τον πίσω τροχό να φέρει δίσκο 220 χλστ. και μονοπίστονη δαγκάνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον εξοπλισμό της RS 457 περιλαμβάνεται TFT πίνακας πληροφοριών πέντε ιντσών, φωτιζόμενα χειριστήρια αλλά και full LED φωτιστικά σώματα, στα οποία έχουν ενσωματωθεί και τα φλας. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες όπως και το πότε η νέα Aprilia RS 457 θα πατήσει τους τροχούς της στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ