Έρχεται η προσιτή Royal Enfield Super Meteor 650

Royal Enfield Super Meteor 650 έρχεται Ελλάδα 2023

Η νέα δικύλινδρη Royal Enfield Super Meteor 650 θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στο ελληνικό κοινό σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπροσωπείας, από τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά τη νέα Royal Enfield Super Meteor 650 στο δίκτυο Royal Enfield.

Η νέα Super Meteor 650 αναμένεται μάλιστα να συνοδεύεται από μία δελεαστική τιμή, η οποία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται κάτω από το «φράγμα» των 8.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα μοτοσικλέτα της Royal Enfield κινείται από το νέο εν σειρά αερελσιόψυκτο δικύλινδρο μοτέρ της εταιρείας, το οποίο έχει χωρητικότητα 6.48 κ.εκ. και αποδίδει 47 ίππους και 52,3 Nm ροπής στις 7.250 και 5.650 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Το στιβαρό πλαίσιο της σχεδιάστηκε από την Harris Performance και με το χαμηλό κέντρο βάρους του προσφέρει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες αλλά και ευελιξία στις χαμηλές, ενώ εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλα τα επίπεδα αναβατών.

Η Super Meteor φέρει επίσης LED προβολείς, σύστημα πλοήγησης TBT, επανασχεδιασμένα καλύμματα κινητήρα και υψηλού επιπέδου φινίρισμα.

Η νέα μοτοσικλέτα της ινδικής εταιρείας θα διατίθεται σε πέντε χρωματισμούς: Astral Black (μαύρο), Astral Blue (μπλε), Astral Green (πράσινο), Interstellar Grey (γκρι) και Interstellar Green (πράσινο).

Διαθέσιμη στην Ελλάδα θα είναι επίσης και η έκδοση Super Meteor 650 Tourer, η παραλλαγή grand tourer σε Celestial Red (κόκκινο) και Celestial Blue (μπλε) χρώμα. Η μοτοσικλέτα υποστηρίζεται από μια ευρεία γκάμα γνήσιων αξεσουάρ που ενισχύοπυν τις ταξιδιωτικές της δυνατότητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί τέλος ότι η νέα ρετρό μοτοσικλέτα της ινδικής εταιρείας θα συνοδεύεται από τρία χρόνια εγγύηση και τρία χρόνια οδική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ