Νέα CFMOTO 700MT: Μοτοσυκλέτα «για όλα» σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή

Νέα CFMOTO 700MT -Μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού σε πολύ προσιτή τιμή

Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε ένα ευρύ πεδίο χρήσης, η νέα μεσαίου κυβισμού CFMOTO 700MT διεκδικεί τον τίτλο του «πολυεργαλείου» σε ιδιαίτερα μάλιστα προσιτή τιμή.

Η νέα CFMOTO MT700, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, έχει σχεδιαστεί για να πληροί με ευκολία όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναβάτη που ψάχνει για μια ποιοτική και παράλληλα προσιτή μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον ανταγωνισμό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθημερινή μετακίνηση στο απαιτητικό αστικό περιβάλλον, μακρινά δικάβαλα ταξίδια εκτός των τειχών της πόλης, διασκεδαστική οδήγηση στο επαρχιακό και δυνατότητα κίνησης με ασφάλεια εκεί που τελειώνει η άσφαλτος. Η 700MT είναι σε θέση να εκτελέσει ό,τι και αν της ζητηθεί και αυτό γίνεται αντιληπτό από τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές που έθεσαν οι άνθρωποι της CFMOTO κατά τη σχεδίαση και εξέλιξή της.

Θέση οδήγησης έτοιμη για όλα

Έχοντας υπόψη και τα πολύωρα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο η πολλαπλών ρόλων 700ΜΤ φέρει μια όρθια θέση οδήγησης που θα βολέψει κάθε σωματότυπο, προσφέροντας τις υπηρεσίες της και στην καθημερινή μετακίνηση, όπως και τον έλεγχο που απαιτείται σε κάθε είδους ελιγμό.

Ο αναβάτης επωφελείται από την ανασχεδιασμένη ρυθμιζόμενη ζελατίνα που προσφέρει καλύτερη προστασία από τον αέρα αλλά και τα νέα full LED φωτιστικά σώματα με τον εμπρός προβολέα να είναι ισχυρότερος σε σχέση με πριν και να αναβαθμίζει τα επίπεδα ασφάλειας κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην προστασία και την κάλυψη του αναβάτη παίζουν και οι στάνταρ χούφτες, οι οποίες βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση στο ταξίδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η σέλα της 700MT έχει μελετηθεί για να προσφέρει άνεση για τον αναβάτη αλλά και τον συνεπιβάτη φέροντας πλούσιο αφρώδες και ποιοτική επένδυση. Το ύψος των 820 χλστ. από το έδαφος και η απόσταση του κορμού σε σχέση με το φαρδύ τιμόνι θα βολέψουν μια ποικιλία σωματότυπων σε κάθε συνθήκη οδήγησης, ενώ για τους ψηλότερους υπάρχει διαθέσιμη και σέλα με απόσταση από το έδαφος στα 840 χλστ.

Ο αναβάτης λαμβάνει γρήγορα και εύκολα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω του σύγχρονου, έγχρωμου και ευανάγνωστου TFT πίνακα των πέντε ιντσών, ενώ στη διάθεσή του έχει και δύο θύρες USB (Type A και Type Β) για την φόρτιση όλων των ηλεκτρονικών του συσκευών.

Πλαίσιο και περιφερειακά υψηλών προδιαγραφών

Η 700MT υποστηρίζει τις υποσχέσεις που δίνει για απρόσκοπτη, ακόμη και διασκεδαστική μετακίνηση σε κάθε είδους ασφαλτοστρωμένο δρόμο, χάρη και στις προδιαγραφές του πλαισίου και των περιφερειακών της. Το στιβαρό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο «συνεργάζεται» με σεβαστών διαστάσεων ανεστραμμένο πιρούνι, με διάμετρο καλαμιών στα 43 χλστ. και μακρύ αλουμινένιο ψαλίδι, το οποίο αναρτάται από κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ευχάριστη προσωπικότητα της μοτοσυκλέτας της 700MT φροντίζει το μεταξόνιο των 1.425 χλστ. και η κάστερ των 24,5 μοιρών που συνδυάζουν επιτυχημένα τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης με τη σταθερότητα που επιβάλλεται σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου.

Η εμπρός ανάρτηση προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης ως προς την απόσβεση επαναφοράς την, ενώ το αμορτισέρ προχωρά ένα βήμα παραπέρα και εκτός από την επαναφορά δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης και για την προφόρτιση του ελατηρίου. Έτσι ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τα χαρακτηριστικά της 700MT είτε κινείται μόνος του, είτε με συνεπιβάτη. Παράλληλα, οι διαδρομές στα 140 και 145 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα δίνουν δυνατότητα κίνησης και σε χωματόδρομους και αυτό το επιτρέπει και το set up των αναρτήσεων από το εργοστάσιο.

Στον τομέα των φρένων έχουν γίνει ανάλογα προσεγμένες επιλογές και αυτό «αποτυπώνεται» στις εμπρός ακτινικά τοποθετημένες 4πίστονες δαγκάνες της J.Juan, οι οποίες συνεργάζονται με δίσκους διαμέτρου 300 χλστ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με κινητήρα ισχυρό και οικονομικό

Με χωρητικότητα στα 693 κ.εκ. ο σύγχρονος εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας της 700MT βρίσκεται στη χρυσή τομή αναφορικά με τις επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου που προσφέρει. Η απόδοση του φτάνει στους 67 ίππους και τα 60 Nm ροπής στις 9.000 και 7.250 σ.α.λ. και με το βάρος στα 218 «γεμάτα» κιλά η μοτοσυκλέτα της CFMOTO μπορεί να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε είδους διαδρομή ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα της.

Τέλος και ειδικά για χρήση στο αστικό περιβάλλον, ο κινητήρας δίνει την επιλογή προγράμματος λειτουργίας Eco στον αναβάτη το οποίο μειώνει περαιτέρω την κατανάλωση και αλλάζει ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά απόκρισης του γκαζιού.

Πολυδιάστατη μοτοσυκλέτα σε τιμή που δεν μπορείς να αγνοήσεις

Η νέα CFMOTO 700MT είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των 6.590 ευρώ, σε δύο διαφορετικές χρωματικές επιλογές (λευκή και μαύρη-γκρι) και περισσότερες πληροφορίες γι' αυτήν μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί επίσης ότι η πολυδιάστατη μοτοσυκλέτα της CFMOTO προσφέρεται επίσης και σε έκδοση κατάλληλη για οδήγηση με δίπλωμα κατηγορίας Α2 στην ίδια ακριβώς τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ