Αυτός είναι ο νέος «μπόμπος» της BMW –Τον οδηγούν και 16χρονοι

BMW CE 02

Η BMW παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό CE 02, περίπου δύο χρόνια μετά το CE 04, συνεχίζοντας έτσι με συνέπεια τη στρατηγική της για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Το νέο BMW CE 02 αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο πρόσβασης στις μοτοσικλέτες της BMW. Είναι ηλεκτρικό, απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς αναβάτες και δεν είναι ούτε ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ούτε e-scooter. Δημιουργήθηκε για την πόλη και το αστικό περιβάλλον.

Ευέλικτο, πρακτικό, ανθεκτικό με μινιμαλιστική σχεδίαση που περιορίζεται στα ουσιώδη και απαραίτητα. Οι μεγάλοι τροχοί το καθιστούν στιβαρό και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν διασκεδαστική οδήγηση σε πολλά εδάφη.

BMW CE 02
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μαύρο ως βασικό χρώμα για το πλαίσιο, τους τροχούς, το μπροστινό φτερό και το κάλυμμα τριπλού σφιγκτήρα στην κορυφή, και το ματ μεταλλικό γκρι (granite grey) για το κάλυμμα του κινητήρα, πετυχαίνουν μία αντίθεση με την αλληλεπίδραση ματ και γυαλιστερών επιφανειών. Στην ειδική έκδοση HIGHLINE, το νέο CE 02 έχει μια δυναμική και πολύχρωμη εμφάνιση. Το χρυσαφί πιρούνι και ένα σχέδιο αυτοκόλλητων σε συνδυασμό με ένα Petrol χρώμα αντίθεσης προσδίδουν ένα δυναμικό και πρωτοποριακό στυλ στην εμφάνιση του CE 02.

Αναβάτες ηλικίας 16 ετών μπορούν να οδηγήσουν το νέο CE 02 με μέγιστη ισχύ 15 ίππων. Υπάρχει και σε έκδοση 5 ίππων, με περιορισμένη ταχύτητα 45 km/h, πληρώντας έτσι τις απαιτήσεις της κατηγορίας άδειας οδήγησης AM και μπορεί να οδηγηθεί στη Γερμανία, για παράδειγμα, από την ηλικία των 15 ετών και από αναβάτες που έχουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

BMW CE 02
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ισχυρό σύστημα κίνησης επιτρέπει στο νέο CE 02 των 15 ίππων να επιταχύνει γρήγορα από στάση για μία δυναμική εμπειρία οδήγησης. Εκτός από την τελική ταχύτητα των 95 km/h, προσφέρει ισχυρή αλλά προοδευτική επιτάχυνση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η αυτονομία άνω των 90 km αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στις αστικές μετακινήσεις.

Με βάρος μόλις 132 kg (έκδοση 15 ίππων) ή 119 kg (έκδοση 5 ίππων) και χαμηλό ύψος σέλας μόλις 750 mm, το νέο CE 02 είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο.

BMW CE 02

Το νέο BMW CE 02 διαθέτει στάνταρ έναν εξωτερικό φορτιστή με ισχύ φόρτισης 0,9 kW, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη φόρτιση σε στάνταρ οικιακές πρίζες. Ακόμα ταχύτερη φόρτιση προσφέρει ο ταχυφορτιστής ισχύος 1,5 kW, ο οποίος διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό HIGHLINE και ως γνήσιο αξεσουάρ BMW Motorrad.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ