Αποκτήστε τη Moto Guzzi V85TT με όφελος 800 ευρώ

Moto Guzzi V85TT με σημαντικό όφελος και προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Τη δυνατότητα απόκτησης της Moto Guzzi V85TT με όφελος που φτάνει στα 800 ευρώ και με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto, με προνομιακό επιτόκιο, δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία των Ιταλών.

Η V85TT είναι η πρόταση της Moto Guzzi για απρόσκοπτη κίνηση και ταξίδι σε κάθε είδους έδαφος, με την ιστορική ιταλική εταιρεία να την διαθέτει σε πολλές και διαφορετικές εκδόσεις.

Η V85TT είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις γραφικών, μαύρο «Nero Etna», πράσινο «Verde Altaj» και τις εντυπωσιακές διχρωμίες «Blu Uyuni» και «Giallo Mojave».

Moto Guzzi V85TT με σημαντικό όφελος και προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια της classic enduro της Moto Guzzi περιλαμβάνει επίσης τη V85TT Travel, που επεκτείνει περαιτέρω τις ταξιδιωτικές δυνατότητες της ιταλικής adventure με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, όπως είναι ο ψηλός ανεμοθώρακας Touring, οι πλαϊνές βαλίτσες, το κεντρικό σταντ, τα θερμαινόμενα γκριπ αλλά και η πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA.

Τέλος, η V85TT Guardia d’Onore είναι η περιορισμένης παραγωγής και αριθμημένη έκδοση με αποκλειστική εμφάνιση και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Corazzieri, της διάσημης τιμητικής φρουράς του Προέδρου της Ιταλίας, και των μοτοσυκλετών της μάρκας του Αετού από το Mandello.

Τώρα και μόνο έως τις 30 Σεπτεμβρίου η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει πιο εύκολη την απόκτηση της V85TT καθώς προσφέρεται με άμεσο όφελος 800 ευρώ αλλά και με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto μέσω της Santander Consumer Finance SA. Το χρηματοδοτικό περιλαμβάνει προνομιακό επιτόκιο 7,9%, προκαταβολή από 15% και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως και 72 μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενδεικτικά μπορείτε να κάνετε δική σας την ιταλική adventure στην τιμή των 11.690 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς), με προκαταβολή 1.753,5 ευρώ, δάνειο ποσού 9.936,5 ευρώ, 100 ευρώ έξοδα χρηματοδότησης, ονομαστικό σταθερό επιτόκιο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,60% Ν.128/1975) και διάρκεια αποπληρωμής 48 μήνες. Σε αυτή την περίπτωση η μηνιαία δόση φτάνει στα 244,92 ευρώ.

Επιπλέον, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, η V85TT φέρει τέσσερα (4) χρόνια εγγύηση, καθώς προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης επιπλέον της βασικής εργοστασιακής.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ