Αναβάθμιση για τη Honda CB350 των 2.400 ευρώ

Honda CB350 αναβάθμιση 2023

Η Honda προχώρησε στην αναβάθμιση της σειράς των σύγχρονων ρετρό μοτοσικλετών CB350 με βελτιώσεις στο design αλλά και στα ηλεκτρονικά τους.

Με προσεγμένη ρετρό αισθητική και επιδόσεις που καλύπτουν άριστα την ανάγκη για καθημερινή μετακίνηση στο αστικό περιβάλλον, η σειρά των μονοκύλινδρων Honda CB350 μοτοσικλετών των Ιαπώνων αναβαθμίστηκε για τη νέα χρονιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και παρουσιάστηκε μόλις πριν από δύο περίπου χρόνια, η Honda αναβαθμίσει ελαφρώς τις προδιαγραφές των CB350, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε ασιατικές αγορές και θα μπορούσαν να πατήσουν τους τροχούς τους και σε ευρωπαϊκό έδαφος. Επί της ουσίας, οι ινδικές προδιαγραφές ρύπων BS VI που καλύπτουν αντιστοιχούν στις Euro 5 προδιαγραφές των δικύκλων που είναι διαθέσιμα στην Ε.Ε.

Στο εξοπλισμό των μοτοσικλετών περιλαμβάνεται πλέον και την ηλεκτρονική διαγνωστική μονάδα OBD ΙΙ, η οποία θα είναι υποχρεωτική στις ευρωπαϊκές μοτοσικλέτες από το 2025, για τον έλεγχο, μεταξύ άλλων και των εκπομπών ρύπων.

Παράλληλα η CB350 φέρει πλέον τη λειτουργία Emergency Stop Signal (ESS), η οποία ενεργοποιεί αυτόματα τα φλας της μοτοσικλέτας αν ο αναβάτης φρενάρει με δύναμη πάνω από ένα όριο που δείχνει ότι προσπαθεί να αποφύγει κάποιο ατύχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον εξοπλισμό της ρετρό αισθητικής μοτοσικλέτας της Honda , στην έκδοση RS, ανήκει και το bluetooth σύστημα που επιτρέπει την σύνδεσή της με smartphone, ενώ νέα και πιο άνετη σύμφωνα με τους Ιάπωνες είναι και η σέλα.

Οι αλλαγές περιορίζονται στις παραπάνω με την μικρού-μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα να διατηρεί απαράλλαχτο τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 348,6 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 21 ίππους και 30 Nm ροπής με την CB350 να ζυγίζει 180 κιλά.

Οι τροχοί της μοτοσικλέτας της Honda είναι 19 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα με την έκδοση RS να έχει μια ίντσα λιγότερη για τη πίσω ζάντα, ενώ και στις δύο περιπτώσεις δισκόφρενα και στα δύο άκρα αναλαμβάνουν την επιβράδυνση της CB350 με τα full LED φωτιστικά σώματα να αποτελούν επίσης μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή για την CB350 ξεκινά στην Ινδία από τα 2.400 ευρώ για τη στάνταρ έκδοση που φέρει στον εξοπλισμό της και θύρα φόρτισης USB.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ