Αυτό το κρυμμένο κλειδί βρίσκεται μέσα στο τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου - Πώς το χρησιμοποιούμε

Hidden car key 1

Το ασύρματο κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου σας είναι μεγάλη ευκολία, αλλά σε περίπτωση που δεν λειτουργεί λόγω κάποιας βλάβη ή άδειας μπαταρία να ξέρετε ότι υπάρχει δικλείδα ασφαλείας για να σας βοηθήσει.

Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν ασύρματο κλειδί για το άνοιγμα των θυρών που λειτουργεί με μπαταρία και έχει συγκεκριμένη εμβέλεια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να “αδειάσει” η μπαταρία του ή να πάθει κάποια βλάβη και να μην μπορείτε να εισέλθετε στο αυτοκίνητό μας.

Hidden car key 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να καταφύγετε στο πρώτο ασύρματο κλειδί του αυτοκίνητου σας που διαθέτει ένα εφεδρικό μεταλλικό κλειδί έκτακτης ανάγκης. Για να το βγάλετε από το τηλεχειριστήριο θα πρέπει να πατήσετε ένα ειδικό πλήκτρο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του και να το τραβήξετε προς τα έξω.

Hidden car key 3

Το ενσωματωμένο μεταλλικό κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα της πόρτας του οδηγού. Για να ανοίξετε την πόρτα με το συγκεκριμένο κλειδί συμβατικής τεχνολογίας, θα πρέπει να βρείτε την κλειδαριά στο κάτω μέρος της λαβής της πόρτας και να το εισάγετε.

Hidden car key 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλά νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων δεν έχουν κλειδαριές σε εμφανές σημείο. Εδώ και μερικά χρόνια, οι αυτοκινητοβιομηχανίες άρχισαν να κρύβουν τις κλειδαριές κάτω από τις πλαστικές χειρολαβές των θυρών. Επομένως, για να ανοίξετε την πόρτα θα πρέπει να βγάλετε πρώτα ένα πλαστικό κάλυμμα.

Hidden car key 5

Για να ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου με το κρυφό κλειδί, θα πρέπει να προσέξετε την φορά του βέλους κατεύθυνσης που διαθέτει και να πιέσετε ελαφρώς για να βγει το προστατευτικό κάλυμμα. Στη συνέχεια τοποθετείτε το μεταλλικό κλειδί έκτακτης ανάγκης, το γυρνάτε και τότε θα ανοίξει η πόρτα με τον κλασικό τρόπο.

Hidden car key 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ