Το φθηνό αξεσουάρ που πρέπει να γίνει υποχρεωτικό σε όλα τα αυτοκίνητα -Πού χρησιμοποιείται

Στριμμένοι τροχοί στο παρκάρισμα παρκάρισμα

Το συγκεκριμένο εργαλείο αποτελεί σύμμαχο του οδηγού σε μια δύσκολη στιγμή και εξυμνείται στις κριτικές χρηστών με βαθμολογία 5 αστέρων.

Πρόκειται για ένα εξελιγμένο κιτ επισκευής ελαστικού 2 σε 1 που δεν απαιτεί εργαλεία, γρύλο ή τρόμπα για να λειτουργήσει, επιτρέποντας στον οδηγό ενός αυτοκινήτου με σκασμένο ελαστικό, την γρήγορη επιστροφή του στο δρόμο. Και όλα αυτά, με κόστος από 10 ευρώ.

Tire weld spray 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εταιρείες κατασκευής σπρέι επιδιόρθωσης ελαστικού, ισχυρίζονται ότι δεν προκαλεί καμία ζημιά στο ελαστικό ή το περιβάλλον, ακόμα και στο δέρμα μας, μιας και διαθέτει μια ασφαλή και μη τοξική φόρμουλα που ξεπλένεται εύκολα και δεν λερώνει.

Αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα περισσότερα καταστήματα ανταλλακτικών και ελαστικών, καθώς και στο διαδίκτυο, και έχουν λάβει πολύ θετικές κριτικές από τους οδηγούς που τα έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν βγει από την δύσκολη θέση που τους έφερε το κλαταρισμένο ελαστικό.

Tire weld spray 3

Μάλιστα, με την πλειοψηφία των αυτοκινήτων να διαθέτει πλέον κιτ επισκευής ελαστικού αντί για ρεζέρβα ή τροχό ανάγκης, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί ένα πρώτης τάξεως αναλώσιμο για να αντικαταστήσετε το εργοστασιακό κιτ σε περίπτωση που το έχετε χρησιμοποιήσει ήδη και πρέπει να αγοράσετε ξανά τα υλικά, πλην της ηλεκτρικής τρόμπας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι σε κανέναν δεν αρέσει η συγκεκριμένη συνθήκη κατά την οδήγηση και η προσπάθεια αλλαγής τροχού στην άκρη του δρόμου, μπορεί να είναι επικίνδυνη και δύσκολη. Τα σπρέι επισκευής ελαστικού αποτελούν μια απλή λύση, σφραγίζοντας το μικρό τρύπημα (από καρφιά ή βίδες), φουσκώνοντας παράλληλα το ελαστικό μέσα σε λίγα λεπτά και επιτρέποντας την συνέχεια του ταξιδιού σας για άλλα 150 χλμ., με ταχύτητα μέχρι 80 χλμ./ώρα. Εννοείται μετά πρέπει να επισκευάσετε το ελαστικό σε βουλκανιζατέρ.

Tire weld spray 4

Τι προσφέρουν όμως τα σπρέι επισκευής ελαστικού;

  • Γρήγορη και εύκολη επισκευή του τρυπήματος
  • Δεν απαιτούνται εργαλεία ή γρύλος
  • Μέσα σε δύο λεπτά έχουμε επιστρέψει στο δρόμο
  • Δεν προκαλεί ζημιά στο ελαστικό ή την ζάντα
  • Μας επιτρέπει να κινηθούμε για 150 χλμ. με ταχύτητα έως 80 χλμ./ώρα
  • Ασφαλής μη τοξική φόρμουλα
  • Πλένεται εύκολα από τα ελαστικά μετά τη χρήση
  • Δεν απαιτεί γνώσεις και εμπειρία από τον χρήστη

Τα σπρέι επισκευής ελαστικού διατίθενται και στην ελληνική αγορά, για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, με κόστος από 10 ευρώ, καθώς ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει το κατάλληλο μέγεθος που καθορίζεται από την διάσταση της ζάντας του αυτοκινήτου (15 ίντσες, 16 ίντσες, 17 ίντσες και πάει λέγοντας).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ