Βρες τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σου με μερικά ΚΛΙΚ

Πρατήριο καυσίμων

Δείτε την εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείτε να βρείτε τα πρατήρια με τις καλύτερες τιμές για όλους τους τύπους καυσίμων.

Με τη μέση τιμή της βενζίνης να έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα 2 ευρώ ανά λίτρο και σε ορισμένες περιοχές της χώρας (ιδίως στα νησιά) να έχει ανέβει σε πολλά πρατήρια σε πρωτόγνωρα επίπεδα, πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν το φθηνότερο βενζινάδικο για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους.

Μια μικρή έρευνα λοιπόν στον ιστότοπο fuelprices.gr μπορεί να σας δείξει ποια είναι τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σας και που ακριβώς βρίσκονται. Εσείς, αφού μπείτε στη σελίδα και πατήσετε στο πεδίο για τους καταναλωτές, επιλέγετε το Νομό σας, στη συνέχεια το Δήμο που σας ενδιαφέρει, μετά τον τύπο καυσίμου (Αμόλυβδη 95/100 οκτ, super, diesel κίνησης/θέρμανσης, υγραέριο κίνησης) και το σύστημα θα σας δείξει σε πραγματικό χρόνο τα φθηνότερα πρατήρια. Για παράδειγμα, σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας μπορεί κάποιος να βρει την απλή αμόλυβδη σε τιμή κάτω από 1,9 ευρώ και το ντίζελ κίνησης στα 1,51 ευρώ ανά λίτρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σας

Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης θα πρέπει να τονίσουμε ότι όπως ισχύει ως γενικός κανόνας, όταν ανεφοδιάζουμε το αυτοκίνητό μας ένας οδηγός θα πρέπει να έχει πάντα στο νου του ότι το φθηνό καύσιμο δεν σημαίνει ότι είναι και καλό καύσιμο (και το αντίθετο φυσικά). Καλό θα είναι λοιπόν μετά από κάποια γεμίσματα, ο οδηγός να έχει το νου του για τυχόν «περίεργη» συμπεριφορά του κινητήρα και εάν δει κάποια διαφορά σε σχέση με τι συνέβαινε πριν, να αλλάξει πρατήριο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ