Στη μαύρη αγορά η σφυρίχτρα της Tesla σε τιμές ρεκόρ

Cyberwhistle

Μετά την απρόσμενη εμπορική επιτυχία και το… αναπόφευκτο sold out, η σφυρίχτρα της Tesla διατίθεται στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου σε απίστευτα -στην κυριολεξία- ποσά.

Το τίτλο της πολυτιμότερης σφυρίχτρας στον κόσμο διεκδικεί η cyberwhistle, την οποία υπογράφει η Tesla και μέσα σε λίγες ώρες από την εμφάνισή της στον διαδικτυακό τόπο της αμερικάνικής φίρμας έγινε… καπνός σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό sold out.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, δεν είναι η ευκολία με την οποία η Tesla ξεπούλησε τις… σφυρίχτρες αλλά η ταχύτητα με την οποία το αντικείμενο του πόθου για τους οπαδούς του Elon Musk πωλείται πλέον σε τιμές ρεκόρ στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά γεγονός, λοιπόν, ότι μια σφυρίχτρα της Tesla κόστιζε υπό κανονικές συνθήκες 50 δολάρια, πλέον η τιμή της έχει εκτοξευθεί ακόμα και στα 2.500 δολάρια.

Ο σχεδιασμός της Cyberwhistle είναι εμπνευσμένος από το πολυαναμενόμενο Cybertruck και ανήκει σε μια σειρά συλλεκτικών προϊόντων που λάνσαρε η Tesla, αυτό ωστόσο δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα εξωφρενικά ποσά τα οποία ζητούν κάποιοι μέσω γνωστής πλατφόρμας ηλεκτρονικών δημοπρασιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μένει να αποδειχθεί αν η Tesla είναι διατεθειμένη να αντιδράσει σε αυτή την καταφανέστατη προσπάθεια αισχροκέρδειας, διαθέτοντας εκ νέου το συγκεκριμένο προϊόν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ή θα σφυρίξει αδιάφορα μπροστά σε ένα ακόμα εντυπωσιακό φαινόμενο στο οποία έχει βρεθεί να πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ