Πλήρης αποκάλυψη για το σύγχρονο Topolino -Το γοητευτικό Fiat των 7.000 ευρώ

Fiat Topolino

Ένα σύντομο video αποκαλύπτει την πλήρη σχεδιαστική ταυτότητα του νέου Fiat Topolino, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι οι Ιταλοί γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους να δημιουργούν αλλά και να συντηρούν θρύλους.

Πριν από λίγες ημέρες η Fiat επιβεβαίωσε την επιστροφή του θρυλικού Topolino στη γραμμή παραγωγής, δημοσιεύοντας την πρώτη εικόνα ενός «microcar» το οποίο βασίζεται στο μέχρι σήμερα γνωστό Citroen Ami.

Σήμερα η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία επιστρέφει, προχωρώντας στην πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου μέσα από ένα σύντομο video, το οποίο ρίχνει φως στις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός αυτοκινήτου που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με τη νοσταλγική εικόνα του.

Το σύγχρονο Fiat Topolino φαντάζει ως τον φυσικό διάδοχο του εμβληματικού Fiat 500, όντας πολύ κοντά τόσο στις διαστάσεις του ιταλικού city car όσο και στις σχεδιαστικές πρακτικές που οι Ιταλοί ακολούθησαν στα μέσα του προηγούμενου αιώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Fiat Topolino

Με τη σχεδιαστική αύρα της δεκαετίας του 1950, το σύγχρονο Fiat Topolino κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, ξυπνώντας μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της ιταλικής φίρμας.

Αν και οι προδιαγραφές του δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προέρχονται σχεδόν αυτούσιες από το ήδη γνωστό Citroen Ami Buggy.

Aυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8 ίππων και με μία μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 6,2 kWh.

H αυτονομία του ιταλικού microcar υπερβαίνει τα 75 χιλιόμετρα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 45 χλμ./ώρα.

Με δεδομένο μάλιστα τα οικονομοτεχνικά δεδομένα του Citroen Ami, το Fiat Topolino θα διαθέτει ένα ακόμα προσόν. Τη χαμηλή τιμή, η οποία θα ξεκινά συνυπολογίζοντας το ποσό της επιδότησης που προκύπτει από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» λίγο πάνω από τα 7.000 ευρώ. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ