Οι επίσημες εικόνες του νέου Jeep Wagoneer S

Jeep Wagoneer

Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητας τις πρώτες επίσημες εικόνες του Wagoneer S που αποκαλύπτουν πλήρως τη σχεδίαση του νέου μοντέλου.

To νέο Wagoneer S βασίζεται στην καινούργια ηλεκτρική πλατφόρμα STLA-Large και φέρει στάνταρ ηλεκτρική τετρακίνηση, με διαφορετικά προγράμματα οδήγησης.

Η  ισχύς του θα βρίσκεται στους 600 ίππους και η Jeep υπόσχεται ότι το νέο μοντέλο θα έχει πολύ γρήγορες επιδόσεις και μια επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα λίγο πιο πάνω από τα 3,5 δευτερόλεπτα.

Jeep Wagoneer
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδιαστικά, το αμάξωμα είναι πολύ δυναμικό και με έμφαση και στην αεροδυναμική, με νέα LED γρίλια «Jeep» στο εμπρόσθιο τμήμα.

Η καμπίνα υιοθετεί υψηλή τεχνολογία και τη συνδυάζει με μοναδική αισθητική και προσοχή στην λεπτομέρεια, φέρνοντας νέα δεδομένα πολυτέλειας. Η σχολαστικά προσεγμένη ποιότητα και τα premium υλικά συνυπάρχουν με ένα νέο «κέντρο ελέγχου» για τον οδηγό και νέα προσέγγιση για το Selec-Terrain.

Jeep Wagoneer

Το Wagoneer S θα διαθέτει επίσης διπλή πανοραμική ηλιοροφή, ενώ θα επεκτείνει τη συνεργασία της Jeep με την McIntosh δια μέσου ενός ηχοσυστήματος ειδικά ρυθμισμένου για το συγκεκριμένο μοντέλο, με 19 ηχεία και απίστευτη ποιότητα ήχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ