Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο της Honda

Honda e3

Μετά τα δύο ηλεκτρικά SUV, e:NS1 και e:NP1, των οποίων οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, η Honda παρουσιάζει ένα νέο πρωτότυπο-ηλεκτρικό μοντέλο, η έκδοση παραγωγής του οποίου πρόκειται να σταδιοδρομήσει στην κινεζική αγορά.

Πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του εν λόγω αυτοκινήτου, όπως το δυναμικό του σχήμα, οι ακμές του αμαξώματός του και τα φουτουριστικά φωτιστικά σώματα είναι κοινά, σε σχέση με το e:N GT Concept, το οποίο είναι το πέμπτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε πέρσι.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη σε ποια κατηγορία τοποθετείται (ενδεχομένως να πρόκειται για ακόμη ένα SUV, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Κινέζων), το νέο e:N2 Concept, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, θα διαθέτει τέσσερις πόρτες παρά τις coupe αναλογίες του αμαξώματός του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Honda e1

Το πλαίσιό του θα βασίζεται στην πλατφόρμα e:N Architecture F, η οποία έχει εξελιχθεί ειδικά για τη σειρά των μοντέλων e:N. Οι εμπνευστές του υπόσχονται πως το συγκεκριμένο μοντέλο, θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό στην οδήγησή του, έχοντας σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Honda e2

Η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει μέχρι το 2027, συνολικά 10 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία θα αφορούν τη σειρά e:N και θα προορίζονται για την αγορά της Κίνας. Από εκεί και πέρα, τονίζεται πως από το 2030 και μετά, όλα τα νέα μοντέλα που θα κατασκευαστούν θα είναι υβριδικά ή ηλεκτρικά, ενώ από το 2040 μόνο ηλεκτρικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ