Το νέο Ford Kuga PHEV στην υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας

Ford Kuga PHEV Ελληνική Αστυνομία διεύθυνση λακωνίας

Ένα Ford Kuga PHEV έρχεται να ενισχύσει την επιχειρησιακή ικανότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, έπειτα από παραχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford παραχωρεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έαν δικό της μοντέλο, μετά και την παραχώρηση τον περασμένο Ιούλιο ενός Ford Ranger Wildtrack. Το plug-in υβριδικό Kuga θα ενισχύσει και φέτος τις ανάγκες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της περιοχής.

Η τελετή παράδοσης του κορυφαίου plug-in υβριδικού μοντέλου της Ford στις τοπικές αρχές έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Πέτρου Δούκα, του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου και του Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας, Βασίλη Τσιγαρίδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ευχαριστούμε πολύ την Ford Motor Ελλάς για τη νέα, πολύ γενναιόδωρη χειρονομία της να μας παραχωρήσει το υβριδικό Ford Kuga, το οποίο τίθεται στην υπηρεσία των αστυνομικών δυνάμεων της Λακωνίας βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα ασφάλειας της περιοχής", δήλωσε για το γεγονός ο κ. Δούκας.

Ford Kuga PHEV: Το απόλυτο plug-in υβριδικό

Το νέο Kuga είναι σήμερα το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας Ford, με την κορυφαία, plug-in υβριδική έκδοση να παίρνει κίνηση από μια προηγμένη μονάδα που αποτελείται από βενζινοκινητήρα με χωρητικότητα 2,5 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου 14.4 kWh.

Με μέγιστη ισχύ 225 ίππων, το νέο Ford Kuga προσφέρει χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου που φτάνει τα 1,4 λίτρα/100 χλμ. σε συνδυασμό με μέση εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα 32 γρ./χλμ. Ο οδηγός μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με την ισχύ από τον ηλεκτρικό κινητήρα, τον βενζινοκινητήρα ή μέσω συνδυασμού και των δύο. Στην πρώτη περίπτωση, η αποθηκευμένη ενέργεια στην μπαταρία υψηλής τάσης επιτρέπει την κάλυψη έως και 56 χλμ. μόνο με ηλεκτρική ισχύ και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ