Νέο πιο σκληροτράχηλο Jeep Wrangler Willys 4xe

Jeep Wrangler Willys 4xe 2022 νέα έκδοση

Το θρυλικό όνομα Willys επιστρέφει στην παραγωγή με την Jeep να παρουσιάζει τη νέα έκδοση του plug-in υβριδικού Wrangler Willys 4xe.

Με το βλέμμα στο ένδοξο παρελθόν το Jeep Wrangler Willys 4xe είναι η νέα έκδοση του σκληροτράχηλου εκτός δρόμου μοντέλου της αμερικάνικης εταιρείας, το οποίο είναι παράλληλα και το best seller plug-in υβριδικό μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Wrangler Willys 4xe διαχωρίζει τη θέση του από τις υπόλοιπες εκδόσεις άμεσα αφού η παρουσία των γραφικών «Willys» στο καπό γίνεται εύκολα αντιληπτή, σε συνδυασμό με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών αλλά και τις μπλε «λεπτομέρειες» που υποδηλώνουν την εξηλεκτρισμένη φύση του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον στάνταρ εξοπλισμό της νέας έκδοσης του off roader των Αμερικανών ανήκουν επίσης τα LED κύρια φωτιστικά σώματα αλλά και οι ίδιας τεχνολογίας προβολείς ομίχλης. Μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι επίσης τα μεταλλικά σκαλοπάτια και η εμπρός γρίλια βαμμένη σε μαύρο χρώμα, ενώ στάνταρ είναι και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στο πίσω άξονα.

Ο επιπλέον εξοπλισμός συνεχίζεται στην καμπίνα του Wrangler Willys 4xe, στην όποια έχει τοποθετηθεί σύστημα ήχου εννέα ηχείων της Alpine, με την έκδοση να έχει επίσης πατάκια «παντός καιρού» που θα φανούν ιδιαίτερα πρακτικά στους λάτρεις της περιπέτειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλαγές στο σύστημα κίνησης έναντι των υπόλοιπων εκδόσεων δεν υπάρχουν. Ο δίλιτρος turbo κινητήρας συνεργάζεται και σε αυτή την περίπτωση με ηλεκτρικό κινητήρα με τα δύο μοτέρ να αποδίδουν συνδυαστικά 380 ίππους και 645 Nm ροπής.

Με αυτό τον συνδυασμό τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 6,5 δευτερόλεπτα, παρά το βάρος που φτάνει στους 2,3 τόνους. Το σύστημα συμπληρώνει η συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου, η οποία έχει ενεργειακή χωρητικότητα 17,3 kWh και επιτρέπει την κίνηση μόνο με τη χρήση ρεύματος σε απόσταση έως και 50 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν η νέα έκδοση που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Detroit στις Η.Π.Α. θα είναι διαθέσιμη μόνο στο αμερικάνικο κοινό και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα περάσει και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ