Με ηλεκτρικά Jaguar και Land Rover οι Παγκόσμιοι Ηγέτες στη Διάσκεψη της Γλασκώβης

Jaguar EV

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε ότι με δικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μεταφερθούν οι ηγέτες των χωρών που θα συμμετάσχουν στη Διάσκεψη του Ο.Η.Ε. για το κλίμα στη Γλασκώβη.

Η Διάσκεψη για το κλίμα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην πόλη της Σκωτίας από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου και η βρετανική μάρκα θα παράσχει έναν στόλο ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων μεταξύ των οποίων και η αμιγώς ηλεκτρική I-Pace, για τη μεταφορά των παγκόσμιων ηγετών και αντιπροσώπων.

Ο Πρόεδρος της Land Rover, Thierry Bollore, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την COP26 και θα προσφέρουμε το στόλο των ηλεκτρικών μας οχημάτων, ώστε να προσφέρουμε μετακινήσεις μηδενικών ρύπων στη Διάσκεψη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jaguar I-Pace

Θυμίζουμε ότι με βάση την πιο πρόσφατη παγκόσμια στρατηγική της Reimagine, η Jaguar Land Rover στοχεύει στο να επιτύχει μηδενικούς ρύπους από όλα τα οχήματά της το 2016, καθώς και μέχρι το 2039 από όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, την παραγωγή και τις λειτουργίες της.

Παράλληλα, ως μέρος αυτής της στρατηγικής η Jaguar αναμένεται από το 2025 και μετά να προσφέρει αποκλειστικά και μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους αγοραστές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ