Έρχεται η Porsche Taycan με μεγαλύτερη αυτονομία

Porsche Taycan 1

Βελτιωμένη απόδοση και τεχνολογία για την Porsche Taycan με μία ενημέρωση λογισμικού.

Οι ιδιοκτήτες οποιασδήποτε Porsche Taycan που παρήχθη από τότε που κυκλοφόρησε το ηλεκτρικό sport sedan μπορούν τώρα να προχωρήσουν σε αναβάθμιση ώστε να διαθέτει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά, ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου, η αναβάθμιση θα προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες, συνδεσιμότητα και λειτουργίες υποβοήθησης οδηγού όπως συμβαίνει και με μία Taycan που βγαίνει σήμερα από το εργοστάσιο.

Porsche Taycan 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Porsche δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη η δωρεάν ενημέρωση λογισμικού, αλλά αναφέρει ότι θα απαιτήσει από το αυτοκίνητο να επισκεφθεί ένα συνεργείο για να πραγματοποιηθεί.

Οι βασικές αναβαθμίσεις του λογισμικού επικεντρώνονται στη βελτίωση της απόδοσης του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης της Taycan και στη μείωση του χρόνου φόρτισης. Μετά την αναβάθμιση, τα προγράμματα οδήγησης Normal και Range στις τετρακίνητες εκδόσεις θα αποσυνδέουν “σχεδόν εντελώς” τον μπροστινό κινητήρα υπό μερικό φορτίο, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Porsche Taycan 3

Επιπλέον, το επιλεγμένο επίπεδο ανάκτησης της ενέργειας θα διατηρείται ακόμη και όταν αλλάζετε πρόγραμμα οδήγησης και η βελτιωμένη θερμική διαχείριση της μπαταρίας – “ειδικά σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες” – επιτρέπει στην Taycan να φορτίζει πιο συχνά γρήγορα.

Εκτός από αυτές τις αναβαθμίσεις λογισμικού, η Porsche προσφέρει τώρα τη μετασκευή αυτοκινήτων πελατών με την τοποθέτηση ενός ενσωματωμένου φορτιστή 22 kW για ταχύτερους χρόνους φόρτισης σε wallbox αντίστοιχης ισχύος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σύστημα infotainment έχει επίσης ενημερωθεί στα σημεία, με βελτιωμένο μενού χρήσης, ασύρματο Android Auto, Spotify και αναβαθμισμένο σύστημα φωνητικού ελέγχου. Από εκεί και πέρα, οι αισθητήρες στάθμευσης έχουν αναβαθμιστεί και το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος θα αναγνωρίζει πλέον μεγαλύτερο αριθμό διαθέσιμων θέσεων.

Porsche Taycan 4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ