Στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό MINI Cabrio -Δείτε τις τιμές

MINI Cooper Cabrio

Χωρίς σταθερή οροφή αλλά με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 184 ίππων κάτω από το καπό του, το MINI Cabrio Electric ξεκινά την εμπορική πορεία του και στην ελληνική αγορά.

Τη δυνατότητα απόκτησης ενός εκ των 999 αντιτύπων του νέου MINI Cabrio Electric προσφέρει στη χώρα μας η MINI Hellas, προχωρώντας στην ανακοίνωση της τιμής του αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά.

Το περιορισμένης παραγωγής MINI Cabrio Electric προσφέρεται στην Ελλάδα έναντι 62.500 ευρώ, τιμή που μειώνεται κατά 8.000 ευρώ με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

MINI Cabrio Electric
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή του MINI Cabrio Electric είναι κατά 24.850 ευρώ ακριβότερη σε σχέση με της hatchback έκδοση του ηλεκτροκίνητου MINI, η οποία ξεκινά από τα 38.650 ευρώ και μειώνεται στα 30.650 ευρώ με το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης.

Πέρα από την απουσία σταθερής οροφής στο MINI Cabrio Electric, οι προδιαγραφές ανάμεσα στις δύο ηλεκτρικές προτάσεις της βρετανικής φίρμας είναι κοινές.

MINI Cabrio Electric

Για του λόγου το αληθές, τόσο το MINI Hatch Electric όσο και το MINI Cabrio Electric εφοδιάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 184 ίππων, ενώ οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου μεικτής χωρητικότητας 32,6 kWh εξασφαλίζουν αυτονομία που φτάνει τα 234 χιλιόμετρα στην πρώτη περίπτωση και τα 201 στη δεύτερη.

Με δεδομένη, λοιπόν, τη συνάφεια στις τεχνικές και τις εξοπλιστικές προδιαγραφές ανάμεσα στα δύο ηλεκτροκίνητα MINI, η διαφορά τιμής προκύπτει προφανώς από το γεγονός ότι στην περίπτωση του MINI Cabrio Electric έχουμε να κάνουμε με μια πρόταση περιορισμένης παραγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MINI Cabrio Electric

Εκτός από το MINI Cabrio Electric, η βρετανική φίρμα ξεκινά τη διάθεση και της έκδοσης One D του MINI Countryman, η οποία εφοδιάζεται με έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου και απόδοσης 116 ίππων, ξεκινώντας στη χώρα μας από τα 33.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ