Διεθνής διάκριση για το ηλεκτρικό Honda e

Honda e

Το Honda e αναδείχτηκε World Urban Car of the Year στον υψηλού κύρους θεσμό 2021 World Car Awards.

Το Honda e, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα (EV) της μάρκας για την Ευρώπη, αναδείχτηκε 2021 World Urban Car of the Year κατά την κρίση μιας διεθνούς επιτροπής που απαρτίζεται από 93 δημοσιογράφους από 28 χώρες. Ο θεσμός World Car Awards τιμά την αριστεία στις κατηγορίες Urban(Αστικό Όχημα), Luxury (Πολυτέλεια), Performance (Επιδόσεις) και Design (Σχεδίαση). Συντελεστές της επιτυχίας του Honda e ήταν η άμεση απόκριση και η οδηγική εμπειρία, η τεχνολογία και συνδεσιμότητα, αλλά και η ξεχωριστή, σύγχρονη σχεδίαση.

honda e
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αυτοκίνητο, το οποίο έκανε το ντεμπούτο με τη μορφή του Honda e Prototype στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2019, κέρδισε επίσης πρόσφατα τον τίτλο 'ECOBEST' με ψηφοφορία της επιτροπής του AUTOBEST και ανακηρύχθηκε γενικός νικητής στο θεσμό του Γερμανικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς (German Car of the Year 2021) με επιπλέον διακρίσεις στην κατηγορία 'New Energy'. Πριν από μερικές εβδομάδες, ψηφίστηκε επίσης 'Best EV' από τη γυναικεία κριτική επιτροπή των βραβείων “Women's World Car of the Year 2021”.

honda e

Εκτός από την επιτυχία του Honda e, το νέο, αποκλειστικά υβριδικό Jazz e:HEV βρέθηκε στη λίστα των τριών φιναλίστ για το World Urban Car award. Η κριτική επιτροπή εκθείασε το Jazz για το αποδοτικό και άμεσης απόκρισης υβριδικό σύστημα κίνησης, την έξυπνη διάταξη χώρων, την εντυπωσιακή ευρυχωρία εσωτερικού και τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης. Τα Jazz e:HEV και Jazz e:HEV Crosstarπρόσφατα τιμήθηκαν με το πολυπόθητο βραβείο 'Product Design' του έγκυρου θεσμού Red Dot Awards2021 για την επίτευξη ενός συνδυασμού λειτουργικότητας, σχεδίασης και ασφάλειας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ