Αυτός είναι ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής του κόσμου

ABB Terra 360 1

Ο νέος ταχυφορτιστής της ABB μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα έως τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ έχει την δυνατότητα να “φουλάρει” πλήρως οποιοδήποτε ηλεκτρικό μοντέλο σε μόλις 15 λεπτά.

Η ABB παρουσίασε σήμερα τον ταχυφορτιστή Terra 360 και σύμφωνα με την ελβετική εταιρεία αποτελεί μια διαμορφώσιμη πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει όλες τα ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και να φορτίσει πολλά αυτοκίνητα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός ενός ηλεκτρικού αυτοκίνητου δεν χρειάζεται να περιμένει να τελειώσει η φόρτιση ενός αυτοκίνητου που ήρθε νωρίτερα στην συγκεκριμένη θέση φόρτισης, μιας και μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα υπόλοιπα τρία καλωδία φόρτισης που διαθέτει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νέος ταχυφορτιστής της ABB έχει μέγιστη ισχύ 360 kW και μπορεί να φορτίσει πλήρως οποιοδήποτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε λιγότερο από 15 λεπτά, καλύπτοντας μεγάλο φάσμα αναγκών. Επιπλέον, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας μπορεί να εξασφαλίσει 100 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας σε μόλις 3 λεπτά.

ABB Terra 360

Ο νέος ταχυφορτιστής Terra 360 της ABB θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη κοντά στο τέλος του έτους, ενώ στις Η.Π.Α., την Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία από τις αρχές του 2022. Πέρα από τις δυνατότητες φόρτισης που έχει ο νέος Terra 360, διαθέτει μεγάλη οθόνη 27 ιντσών που διευκολύνει στην κατανόηση της διαδικασίας φόρτισης, ενώ η τοποθέτησή της σε σχετικά χαμηλό σημείο ευνοεί την χρήση του από οδηγούς που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι.

Τέλος, η ABB δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές των νέων ταχυφορτιστών Terra 360 να διαφοροποιήσουν την εμφάνισή τους, με εξατομικευμένα χρώματα σε διάφορα τμήματά τους, αλλάζοντας τον χρωματισμό της διακοσμητικής LEDοταινίας και φυσικά δυνατότητα αναπαραγωγής διαφημίσεων στην έγχρωμη οθόνη τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ