Ποιο αυτοκίνητο προσφέρεται στην Ελλάδα με όφελος 10.000 ευρώ

Ford Must

Πιο προσιτή από ποτέ γίνεται η απόκτηση της ηλεκτροκίνητης Ford Mustang Mach-E στην ελληνική αγορά, η τιμή της οποίας μειώθηκε στα 54.003 ευρώ.

Ένα επιπλέον κίνητρο απόκτησης της ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E προσφέρει η Ford στην ελληνική αγορά, αυξάνοντας το όφελος που προκύπτει από την κρατική επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Όσοι, λοιπόν, αποκτήσουν μια Ford Mustang Mach-E το αμέσως επόμενο διάστημα θα επωφεληθούν από μια επιπλέον έκπτωση της τάξης των 2.000 ευρώ, χωρίς φυσικά να στερούνται το δικαίωμα διεκδίκησης της κρατικής επιδότησης, η οποία στην προκειμένη περίπτωση φτάνει τα 8.000 ευρώ.

Ford Mustang Mach-E
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το όφελος αγοράς της Ford Munstang Mach-E αυξάνεται στα 10.000 ευρώ, ρίχνοντας την τιμή του αυτοκινήτου στα 54.003 ευρώ.

Η τιμή αυτή αφορά στην έκδοση που εφοδιάζεται με έναν ηλεκροκινητήρα απόδοσης 269 ίππων και τις μπαταρίες ιόντων-λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα 72,6 kWh, οι οποίες εξασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία 470 χιλιομέτρων.

Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang των 53.003 ευρώ επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και συνοδεύεται από ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Το τελευταίο προβλέπει μηνιαία μίσθωμα 349 ευρώ, μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Value, ενώ ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης επωφελείται με 4 χρόνια δωρεάν service καθώς και από την 8ετή εγγύηση με την οποία καλύπτεται η Mustang Mache-E στην ελληνική αγορά.

Ford Mustang Mach-E
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όφελος των 10.000 ευρώ και το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης ισχύει για όλες τις εκδόσεις της Ford Mustang Mach-E, ακόμα και για την κορυφαία όλων, η οποία φέρει τα διακριτικά GT και εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 487 ίππων και 860 Nm ροπής.

Η κορυφαία Ford Mustang Mach-E GT επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, διαθέτοντας αυτονομία που αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ