Αυτό είναι το νέο Renault Megane

Renault Megane 2022

Mε έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 215 ίππων και μέγιστη αυτονομία 470 χιλιομέτρων, το νέο Renault Megane αλλάζει στρατόπεδο και χαρακτήρα.

Μια νέα εποχή ξημερώνει για τη Renault, καθώς ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της υιοθετεί την τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ο λόγος για το Megane, το οποίο στην τέταρτη κατά σειρά γενιά του θα προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, εγκαταλείποντας μια για πάντα τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Renault Megane 2021
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τη μεταστροφή του γαλλικού best seller και τον μετασχηματισμό του από ένα μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback σε ένα crossover.

H απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί ενώ στις εκτεθειμένες επιφάνειες του αμαξώματος έχουν προστεθεί τα τυπικά, σκουρόχρωμα προστατευτικά.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εσωτερικό του αυτοκινήτου και ειδικότερα το ψηφιακό cockpit το οποίο αποτελείται από δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας, δημιουργώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από ότι είχε να παρουσιάσει μέχρι σήμερα το γαλλικό μικρομεσαίο.

Renault Megane 2021

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίες μένουν να επιβεβαιωθούν, το νέο Renault Megane θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα μέγιστης απόδοσης 215 ίππων, ενώ στην κορυφαία εκδοχή του οι μπαταρίες ιόντων λιθίου θα του εξασφαλίζουν αυτονομία 470 χιλιομέτρων.

Όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν και υποδεέστερες σε ισχύ και αυτονομία εκδόσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι και σημαντικά φθηνότερες επιτρέποντας στο Megane να διατηρήσει τον ρόλο του στην γκάμα της γαλλικής φίρμας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Megane 2022

Σε κάθε περίπτωση ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο και της εξέλιξης μια καυτής έκδοσης, η οποία θα φέρει την υπογραφή της Renault Sport, αποδίδοντας σχεδόν 400 ίππους με τη συμβολή δύο ηλεκτρικών μοτέρ.

Το νέο-ηλεκτροκίνητο Renault Megane θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, ωστόσο στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές η διάθεσή του θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ