Αποκάλυψη για το νέο Nissan LEAF με πιο δυναμικό design και περισσότερη τεχνολογία

Nissan LEAF

Η Nissan ανανεώνει το ηλεκτρικό της μοντέλο LEAF, προσφέροντάς του ένα πιο δυναμικό design, καθώς και ακόμη περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας.

Το ανανεωμένο Nissan LEAF αποκτά αρχικά στην εξωτερική του σχεδίαση μια νέα, «κλειστή» και ενιαία γρίλια σε μαύρο χρώμα για τη μάσκα, που πλαισιώνεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα, αλλά και τον αλλαγμένο και πιο σπορτίφ προφυλακτήρα.

Νέας και πολύ εντυπωσιακής σχεδίασης είναι και οι ζάντες 16 και 17 ιντσών, σε μαύρο χρώμα με λευκές άκρες, ενώ επιπλέον αυτών, υπάρχει στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπως και στο κέντρο των ζαντών το επανασχεδιασμένο έμβλημα της Nissan.

Nissan LEAF
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια καινούργια γκάμα χρωμάτων συνοδεύει το ανανεωμένο LEAF, με επιλογή ανάμεσα σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις και 2 διχρωμίες αμαξώματος.

Η Nissan ενισχύει την παρουσία του LEAF και με την ύπαρξη μιας πλήρους παλέτας συστημάτων ασφαλείας, με επίκεντρο την τεχνολογία ProPILOT, η οποία μεταξύ άλλων μπορεί να διατηρήσει αυτόματα σταθερή την απόσταση από το μπροστινό όχημα, όπως και να φρενάρει, σταματήσει και επανεκκινήσει το αυτοκίνητο.

Nissan LEAF

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του LEAF παραμένει το περίφημο e-Pedal, μέσω του οποίου το ηλεκτρικό μοντέλο επιβραδύνει και σταματά, απλώς με το άφημα του πεντάλ του γκαζιού και χωρίς τη χρήση φρένου.

Παράλληλα, το ανανεωμένο Nissan LEAF φέρει και το σύστημα πολυμέσων NissanConnect με πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας Android Auto και Apple CarPlay. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η εφαρμογή NissanConnect, μέσω της οποίας ο ιδιοκτήτης μπορεί να χειριστεί απομακρυσμένα λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως π.χ. τον κλιματισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nissan LEAF

Το ανανεωμένο Nissan LEAF αναμένεται στην Ευρώπη τον Απρίλιο. Θα είναι και πάλι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις μπαταρίας, που του προσφέρουν αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση έως και 385 χιλιόμετρα. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστές οι τιμές του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ