Ανανεωμένη BMW iX3: Διαθέσιμη στην Ελλάδα (τιμή)

bmw ix3

Το ανανεωμένο ηλεκτρικό μεσαίο SUV της BMW είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει η νέα iX3.

Η νέα BMW iX3 ξεχωρίζει χάρη στο ανασχεδιασμένο ρύγχος του αμαξώματος, στο οποίο ξεχωρίζουν η μεγαλύτερη σε διάσταση μάσκα νεφρών και οι πιο λεπτοί προβολείς. Ανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, ο τρισδιάστατος σχεδιασμός των οποίων προσφέρει ένα σαφές σημείο διαφοροποίησης ανάμεσα στο χθες και το σήμερα του βαυαρικού SUV. Την επικαιροποιημένη εικόνα του αυτοκινήτου συμπληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου 19 του βασικού εξοπλισμού, οι οποίες αποτελούν μέρος του M Package με το οποίο θα εφοδιάζεται το βαυαρικό SUV ανεξαρτήτως έκδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
bmw ix3

Στο εσωτερικό, τις εντυπώσεις κλέβει η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών όπως και ο επίσης ψηφιακός πίνακας οργάνων. Αλλαγές εντοπίζονται και στα χειριστήρια της κεντρικής κονσόλας, οι οποίες καθιστούν πιο εύκολη και διαισθητική την πρόσβαση στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

bmw ix3

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, δεν εντοπίζονται ουσιαστικές αλλαγές με τον ηλεκτροκινητήρα των 286 ίππων και των 400 Nm ροπής να διατηρεί τη θέση του και οι πίσω τροχοί να αναλαμβάνουν τη μεταφορά της ισχύος στην άσφαλτο. Η αυτονομία της BMW iX3 φτάνει τα 460 χιλιόμετρα και αυτό χάρη στους συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας χωρητικότητας 80 kWh που βρίσκονται τοποθετημένοι στο δάπεδο του αμαξώματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή του γερμανικού μοντέλου στην ελληνική αγορά τοποθετείται στα 61.940 ευρώ.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ