Τα νέα Tesla των 1.000 ίππων στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζουν

tesla model s plaid

Τα ανανεωμένα Model S και Model X στην πανίσχυρη έκδοση Plaid είναι έτοιμα να φτάσουν στη χώρα μας, με την Tesla να ανακοινώνει τις τιμές τους.

Τη δυνατότητα να υποβάλουν την παραγγελία τους για την απόκτηση των ανανεωμένων Tesla Model S και Model Χ, έχουν οι Έλληνες οδηγοί, με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Όλες οι πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τόσο για το sedan όσο και το SUV παρουσιάζονται στο επίσημο site της Tesla. Αμφότερα τα μοντέλα προσφέρονται στις πανίσχυρες εκδόσεις Plaid των 1.020 ίππων οι οποίες διακρίνονται για τις εκρηκτικές τους επιδόσεις, χάρη στην παρουσία τριών ηλεκτροκινητήρων υψηλής απόδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για του λόγου το αληθές, το Model S Plaid επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 2,1 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 322 χλμ./ώρα και η αυτονομία ανέρχεται σε 600 χλμ. (βάσει WLTP, απαλλάσσοντας τον οδηγό από το άγχος της αυτονομίας.

Εξίσου ισχυρό είναι και το Model X Plaid, με την επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα να απαιτεί 2,6 δλ., τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 262 χλμ./ώρα και την αυτονομία τα 528 χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tα μοντέλα που έρχονται στην Ελλάδα αποτελούν ανανεωμένες εκδόσεις και ως εκ τούτου φέρουν νέα εξοπλιστικά στοιχεία στο εσωτερικό, την ίδια ώρα που έχουν υποβληθεί και σε τεχνικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων, του συστήματος διαχείρισης της ενέργειας και του πλαισίου.

Επιπροσθέτως, έχει επιτευχθεί μείωση του βάρους, ενώ στο εξωτερικό έχουν γίνει κάποιες στιλιστικές επεμβάσεις που επικαιροποιούν την εικόνα των μοντέλων.

tesla times ellada model x model s

Αναφορικά με τις τιμές των Tesla Model S και Model X στην έκδοση Plaid, αυτές ανέρχονται σε 143.990 και 146.990 ευρώ αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι αργότερα θα ανοίξουν οι παραγγελίες και για τις εκδόσεις Dual Motor All-Wheel Drive, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν εντός του 2023.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ