Ελλάδα: Ξεπούλησε στη χώρα μας μέσα σε λίγες ώρες το Citroen My Ami Buggy

Citroen Ami Buggy 1

Η αυξημένη ζήτηση της έκδοσης Buggy αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ελκυστικό είναι το νέο Citroen Ami, προσφέροντας εύκολη και οικονομικά προσιτή ηλεκτροκίνηση σε ένα μοναδικό πακέτο.

Η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοσης Buggy του Citroen Ami ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη την εμπορική της διάθεση online σε 8 χώρες και μέσα σε 10 μόλις ώρες ξεπουλήθηκαν και τα 800 διαθέσιμα αυτοκίνητα. Μάλιστα, η ιστοσελίδα παραγγελίας της έκδοσης δέχθηκε περισσότερες από 20.000 επισκέψεις, δείχνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για την «καλοκαιρινή» έκδοση του μοντέλου.

Citroen Ami Buggy 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 800 Ami Buggy διατέθηκαν στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο και φυσικά τη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα απέσπασε το 6% των συνολικών online παραγγελιών του νέου Ami Buggy, με την πρώτη παραγγελία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας να πραγματοποιείται το πρώτο μόλις λεπτό της διάθεσης του μοντέλου!

Για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν κράτηση στο δικό τους Ami Buggy, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα 200 αυτοκίνητα παγκοσμίως (1.000 συνολικά θα διατεθούν το 2023), και η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen έχει ζητήσει και έχει εξασφαλίσει ικανό αριθμό αυτοκινήτων που μπορούν να παραγγελθούν είτε online είτε μέσω του δικτύου λιανικής της εταιρείας.

Citroen Ami Buggy 3

Το Mi Amy Buggy προσφέρει όλα όσα ζητά ο υποψήφιος αγοραστής ενός οχήματος μικροκινητικότητας και τα πραγματοποιεί με έναν χαλαρό, κομψό και ευχάριστο τρόπο, χαρίζοντας παράλληλα και μια πρωτόγνωρη αίσθηση περιπέτειας και ελευθερίας που δεν απαντάται στην κατηγορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Citroen My Ami Buggy διαφοροποιείται από τις συμβατικές εκδόσεις του γαλλικού microcar, χάρη στα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδιασμού και στις εξοπλιστικές ιδιαιτερότητές του. Ειδικότερα, το Citroen My Ami Buggy διακρίνεται για τον περιπετειώδη και εξωστρεφή χαρακτήρα του, τον οποίο ενισχύει περαιτέρω η απουσία θυρών και σταθερής οροφής.

Citroen Ami Buggy 4

Νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες. Αυτά έρχονται επιπρόσθετα της αντίστοιχης προστασίας της οροφής, προκειμένου να κλείνει η καμπίνα και να προστατεύει τους επιβάτες από τον αέρα, το κρύο ή τη βροχή.

Για καθημερινή χρήση, όταν οι επιβάτες θέλουν φρέσκο αέρα, απλά αναδιπλώνουν τα καλύμματα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών με κλιπ. Σε περίπτωση που δεν τα χρειάζονται, υπάρχει η δυνατότητα τα καλύμματα να αφαιρεθούν πλήρως, και να αποθηκευτούν σε κάποιο γκαράζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen Ami Buggy 6

Ένα έξυπνο σύστημα κλεισίματος οροφής έχει δημιουργηθεί για εύκολη χρήση. Η υφασμάτινη οροφή σε μαύρο χρώμα είναι αδιάβροχη και διαθέτει φερμουάρ, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό. Πλήρως ενσωματωμένο στη συνολική σχεδίαση του μοντέλου, χάρη στην ελαστικότητα του υφάσματος, το κάλυμμα της οροφής ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του οχήματος. Ακόμα και όταν είναι τυλιγμένο, στηρίζεται σταθερά στο πίσω μέρος του οχήματος.

Όπως η συμβατική έκδοση του Citroen Ami, έτσι και το περιορισμένης παραγωγής Buggy εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8 ίππων, ο οποίος του επιτρέπει να αναπτύσσει την ταχύτητα των 45 χλμ./ώρα. Αντιστοίχως, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 6,2 kWh εξασφαλίζουν αυτονομία κίνησης της τάξης των 70 χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ