Αυτά είναι τα ετοιμοπαράδοτα Tesla στην Ελλάδα -Πόσο κοστίζουν;

Tesla Model 3

Η Tesla ξεκινά και στη χώρα μας τη διάθεση ολοκαίνουργιων ετοιμοπαράδοτων μοντέλων, που απευθύνονται σε αυτούς που δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι την άφιξη του νέου τους αποκτήματος. Δείτε ποια μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Η Tesla έχει έρθει και στην Ελλάδα και πλέον, διαθέτει τα προηγμένα αυτοκίνητά της και στο κοινό της χώρας μας. Ήδη μάλιστα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και το πρώτο Tesla Service Center στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη της Αθήνας.

Οι υποψήφιοι Έλληνες αγοραστές των μοντέλων της Tesla μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει από το site της αμερικάνικης φίρμας, tesla.com (είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα, από το Tesla Model 3, μέχρι το Model S και το Model X) και στη συνέχεια, να κλείσουν από εκεί και το test-drive που επιθυμούν, για να το οδηγήσουν πριν το αγοράσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος θέλει να αποκτήσει ένα καινούργιο Tesla όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δεν επιθυμεί να περιμένει την άφιξή του μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα (για παράδειγμα, εάν αυτή τη στιγμή παραγγείλει κάποιος ένα καινούργιο Model 3, τότε θα το παραλάβει το Μάιο);

Η Tesla έχει λύση και για αυτό, αφού στο site της εταιρείας μπορεί να βρει κανείς την επιλογή «οχήματα σε απόθεμα», στην οποία περιλαμβάνονται αυτοκίνητα τα οποία είναι ολοκαίνουργια (υπάρχει και επιλογή για μεταχειρισμένα, που πάντως αυτή τη στιγμή δεν είναι ενεργή), βρίσκονται στην Ελλάδα και μπορεί κανείς να τα παραγγείλει αυτή τη στιγμή, να βγάλουν πινακίδες την επόμενη ημέρα και να τα παραλάβει άμεσα.

Τα αυτοκίνητα αυτά προέρχονται από ακυρώσεις παραγγελιών ή μη εγκρίσεις δανείων και δεν έχουν καμία διαφορά σε σχέση με τα καινούργια. Η τιμή τους μεταβάλλεται λόγω της έκδοσης μπαταρίας/ηλεκτροκινητήρων τους, καθώς και κάποιων έξτρα στοιχείων που μπορούν να διαθέτουν, όπως π.χ. μεγαλύτερες ζάντες και κάποια έξτρα του ψηφιακού εξοπλισμού, αν και γενικά η Tesla δεν έχει πολύ μεγάλη γκάμα επιπλέον προσθηκών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ΕΔΩ τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της Tesla στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ