Ακριβότερο κατά 2.000 ευρώ το Tesla Model 3 στην Ελλάδα

Tesla Model 3

Ακριβώς όπως συνέβη και στις Η.Π.Α., έτσι και στην Ελλάδα, η βασική έκδοση του Tesla Model 3 είναι από σήμερα ακριβότερη κατά 2.000 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tesla αυξάνει την τιμή των μοντέλων της μέσα στο 2021, αφού νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχαν πάρει αύξηση 10.000 ευρώ τόσο το Tesla Model S, όσο και το Model X (διαβάστε εδώ).

Πλέον, σειρά παίρνει το Tesla Model 3, το μεσαίο ηλεκτρικό σεντάν της μάρκας και μακράν το δημοφιλέστερο Tesla στην Ευρώπη, αλλά και επιπλέον το best-seller της αμερικάνικης φίρμας και στην ελληνική αγορά.

Έτσι λοιπόν, η αρχική έκδοση του μοντέλου Standard Range Plus, κοστίζει πλέον στην Ελλάδα 47.990 ευρώ, από 45.990 ευρώ που κόστιζε μέχρι σήμερα, χωρίς όπως συνηθίζει η εταιρεία, να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το λόγο αυτής της αύξησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Tesla Model 3

Κατά συνέπεια αντίστοιχη αύξηση τιμής έχουμε και στο κόστος του αυτοκινήτου μετά την κρατική επιδότηση, αφού το Tesla Model 3 Standard Range Plus μπορεί να αποκτηθεί με 42.185 ευρώ, έναντι 40.427 ευρώ πριν την αύξηση της τιμής του.

Σημειώστε ότι, σε αυτή του την έκδοση το Model 3 εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που στέλνει δύναμη στους πίσω τροχούς, παρέχοντας αυτονομία 448 χιλιομέτρων με μια φόρτιση και πετυχαίνοντας το 0-100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα.

Tesla Model 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις υπόλοιπες εκδόσεις του, το Model 3 διατηρεί χωρίς αλλαγές τις τιμές του, κοστίζοντας 54.990 ευρώ στις έκδοση Long Range και 60.990 ευρώ στην έκδοση Performance.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ