Αυτή είναι η τιμή του νέου Suzuki Swift στην Ελλάδα

Suzuki Swift 2024 1

Ξεκινούν και στην ελληνική αγορά οι προπαραγγελίες για τη νέα τέταρτη γενιά του ιαπωνικού αυτοκινήτου πόλης.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Suzuki ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του νέου Swift στη χώρα μας και σήμερα ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να δεχθεί προπαραγγελίες για το εμβληματικό της μοντέλο.

Suzuki Swift 2024 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η νέα τέταρτη γενιά του Suzuki Swift έχει μήκος 3,86 μέτρα, πλάτος 1,74 μέτρα και ύψος 1,50 μέτρα (1,52 μέτρα το 4x4), προσφέρεται μόνο με 5θυρο αμάξωμα και σε μία έκδοση ήπια υβριδικού συστήματος κίνησης.

Το ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 12V φέρει νέο 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων και η απόδοση του φτάνει τους 82 ίππους στις 5.700 σ.α.λ. και 110 Nm στις 4.500 σ.α.λ.. Συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Suzuki Swift 2024 5

Προς το παρόν, η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki δεν έχει κοινοποιήσει τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χαρακτηριστικά τους, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει πλούσια χρωματική παλέτα με 8 μονόχρωμες και 4 δίχρωμες επιλογές.

Από πλευράς εξοπλισμού, η νέα γενιά διαθέτει την τελευταία γενιά του συστήματος πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 9 ιντσών, καθώς και την εμπλουτισμένη ομπρέλα αναβαθμισμένων συστημάτων ασφαλείας της ιαπωνικής εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Suzuki Swift 2024 3

Τα προηγμένα συστήματα όπως η υποβοήθηση πέδησης (DSBS II) και η ανίχνευση κόπωσης οδηγού (Driver Monitoring System, DMS) είναι μόνο η αρχή και ακολουθούν το Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keep Assist, LKA), το Σύστημα Αποφυγής Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Prevention), το Adaptive Cruise Control (ACC), η Λειτουργία Αναγνώρισης Πινακίδων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), το Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor), το Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCTA) και το Σύστημα Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης eCall.

Το νέο Suzuki Swift θα είναι διαθέσιμο, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, από τον ερχόμενο Απρίλιο με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 18.450 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ