Τα κορυφαία Dacia Extreme στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές τους

Dacia Extreme Range

Λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια παρουσίασή του νέου εξοπλιστικού επιπέδου Extreme με τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά, η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε σε ανακοίνωση τιμών.

Οι εκδόσεις Extreme των Dacia έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Έκθεση των Βρυξελών και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την εταιρεία ότι το συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού θα εμπλουτίσει την γκάμα όλων των μοντέλων της.

Dacia Sandero Stepway
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, οι εκδόσεις Extreme είναι οι κορυφαίες στη γκάμα, δίνουν έμφαση στο περιπετειώδες look και διευκολύνουν τους ιδιοκτήτες τους στις εξορμήσεις, ενώ ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες της γκάμας, χάρη σε μια σειρά εξατομικευμένων χαρακτηριστικών.

Για αρχή, το χρώμα που συνοδεύει την έκδοση είναι το Cedar Green για τα Sandero Stepway, Jogger και Duster, και όλα τους εφοδιάζονται με κεραία τύπου πτερύγιο καρχαρία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Dacia Duster Extreme

Επιπλέον, ο λογότυπος, τα καπάκια των καθρεφτών και ορισμένες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες έχουν χάλκινο/καφέ χρώμα. Οι τροχοί από την άλλη έχουν μαύρο χρώμα και χάλκινου/καφέ χρώματος λογότυπο.

Στο εσωτερικό των εκδόσεων Extreme συναντάμε τη νέα ταπετσαρία MicroCloud γκρίζου χρώματος που αντέχει την σκληρή χρήση, καθαρίζει εύκολα και έχει ευχάριστη υφή. Επιπλέον, τα εμπρός καθίσματα έχουν τον λογότυπο της Dacia και αρκετά σημεία του, όπως οι αεραγωγοί και ορισμένα διακοσμητικά, έχουν διακοσμητικά χρώματος χάλκινου/καφέ. Ακόμα, τα πατάκια είναι λαστιχένια για ευνόητους λόγους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Dacia Duster Extreme 2

Επιπλέον, σε περίπτωση που το νέο επίπεδο εξοπλισμού Extreme επιλεγεί στα προσθιοκίνητα Sandero Stepway και Jogger, προσθέτει στα βασικά τους χαρακτηριστικά το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Extended Grip που επιτρέπει την κίνηση σε ολισθηρά τερέν.

Στη χώρα μας, το συγκεκριμένο εξοπλιστικό επίπεδο στα Sandero Stepway και Duster συνδυάζεται με την έκδοση κινητήρα διπλού καυσίμου 1.0 TCe LPG των 100 ίππων που προσφέρει χαμηλό κόστος χρήσης και μεγάλη αυτονομία. Στο μεγαλύτερο Jogger, συνδυάζεται τόσο με τον 1.0 TCe LPG των 100 ίππων (5θέσιο ή 7θέσιο) όσο και με τον 1.0 TCe 110 ίππων (7θέσιο).

Sandero Stepway 1.0 TCe LPG 100 PS Extreme: 21.500 ευρώ
Duster 1.0 TCe LPG 100 PS Extreme: 25.190 ευρώ
Jogger 1.0 TCe LPG 100 PS Extreme 5θέσιο: 26.980 ευρώ
Jogger 1.0 TCe LPG 100 PS Extreme 7θέσιο: 28.180 ευρώ
Jogger 1.0 TCe 110 PS Extreme 7θέσιο: 28.980 ευρώ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Dacia Jogger Extreme

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ