Συνεχίζεται η απόσυρση στη Citroen

Citroen C5 Aircross 1.2 PureTech FL

Η συγκεκριμένη εμπορική πολιτική της Citroen συνεχίζεται και με τη νέα χρονιά, διευκολύνοντας ακόμα πιο πολύ τους υποψήφιους αγοραστές ενός μοντέλου της γαλλικής εταιρείας.

Το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει να αποκτήσει ένα καινούργιο μοντέλο της γαλλικής μάρκας να επωφεληθεί από έκπτωση ανταλλαγής ή απόσυρσης του αυτοκινήτου που έχει στην κατοχή του, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Citroen C3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen, το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να επισκεφθεί μια έκθεση της ελληνικής αντιπροσωπείας και να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί. Σε περίπτωση απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, η όλη διαδικασία γίνεται από τους ανθρώπους της γαλλικής μάρκας.

Παράλληλα, μπορεί να προγραμματίσει και test-drive με το αυτοκίνητο, μια διαδικασία που μπορεί να προγραμματιστεί και online.

Citroen C3 Aircross

Tο πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και τα plug-in υβριδικά. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV, το C3 Aircross, το C4 C-Cross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Citroen C4 C-Cross
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Citroen έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής μάρκας στην Ελλάδα, www.citroen.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ