Ετοιμοπαράδοτα τα Subaru και με επιδότηση ανταλλαγής έως 5.000 ευρώ

Subaru XV 2.0 e-BOXER

Η Subaru υπόσχεται μηδενικό χρόνο αναμονής για την παραλαβή του νέου σας αυτοκινήτου και όφελος αρκετών χιλιάδων ευρώ στους φανατικούς της φίλους.

Η νέα επιθετική εμπορική πολιτική της Subaru συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφελίμου, διαθέτοντας ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε μια εποχή όπου ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι και αόριστος. Επιπλέον, με αφορμή την επέτειο των 8 χρόνων λειτουργίας της Πλειάδες Motors και την επιθυμία της να επιβραβεύσει τους ιδιοκτήτες Subaru, προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα “Επιδότησης Ανταλλαγής” αποκλειστικά για ιδιοκτήτες μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας.

Subaru Forester 2.0 e-BOXER
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο 210 6800800 για εκτίμηση του δικού σας Subaru και για την πραγματοποίηση ενός Test Drive με το μοντέλο που σας ενδιαφέρει: Τα XV, Forester και το νέο Outback είναι έτοιμα να σας ξεναγήσουν στο σύγχρονο περιβάλλον οδήγησης και να επιδείξουν τις δυνατότητές τους.

Αμέσως μετά, οι άνθρωποι της Πλειάδες Motors θα σας προτείνουν την βέλτιστη δυνατή τιμή αγοράς με το νέο πρόγραμμα “Επιδότηση Ανταλλαγής” που περιλαμβάνει όφελος έως και 5.000 ευρώ (ανάλογα με το καινούριο μοντέλο Subaru της επιλογής σας).

Subaru Outback 2.5i

Με αυτό αυτόν τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα υβριδικά SUV της Subaru ή το καινούριο Outback, χωρίς αναμονή, μιας και είναι ετοιμοπαράδοτα. Όλα τα μοντέλα της Subaru είναι τετρακίνητα και συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο, με την γκάμα να απαρτίζεται από τα Impreza 1.6i και 2.0 e-BOXER, XV 1.6i και 2.0 e-BOXER, Forester 2.0 e-BOXER και Outback 2.5i. Οι τιμές εκκίνησης που ακολουθούν δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση ανταλλαγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Impreza 1.6i: Από 24.500 ευρώ
Impreza 2.0 e-BOXER: Από 33.560 ευρώ
XV 1.6i: Από 26.885 ευρώ
XV 2.0 e-BOXER: Από 36.650 ευρώ
Forester 2.0 e-BOXER: Από 39.390 ευρώ
Outback 2.5i: Από 57.750 ευρώ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ