Στην κορυφή των πωλήσεων το CUPRA Formentor Plug-In Hybrid

cupra formentor

Για τρίτο συνεχή μήνα, το CUPRA Formentor τερματίζει στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας των plug-in υβριδικών μοντέλων της ελληνικής αγοράς, επεκτείνοντας το προβάδισμά του απέναντι στις προτάσεις του ανταγωνισμού.

Την εντυπωσιακή πορεία του στην ελληνική αγορά συνεχίζει το CUPRA Formentor και ειδικότερα η plug-in υβριδική εκδοχή του.

Το μικρομεσαίων διαστάσεων crossover έρχεται να προσθέσει μία ακόμα διάκριση στο ενεργητικό του τερματίζοντας για τρίτο συνεχή μήνα στην πρώτη θέση της ευρύτερης κατηγορίας των plug-in υβριδικών μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που εστιάσει κανείς στο segment των μικρομεσαίων plug-in υβριδικών crossovers, τότε το CUPRA Formentor PHEV κατάφερε να συγκεντρώσει το 34% των συνολικών πωλήσεων που καταγράφηκαν τον Νοέμβριο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Cupra Formentor

Σε απόλυτους αριθμούς οι plug-in υβριδικές εκδόσεις του CUPRA Formentor σημείωσαν τον περασμένο μήνα 197 νέες ταξινομήσεις, κερδίζοντας κατά κράτος τον ανταγωνισμό.

Το CUPRA Formentor προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο plug-in υβριδικές διαμορφώσεις. Μολονότι και στις δύο περιπτώσεις ο γνωστός TSI κινητήρας βενζίνης του 1,4 λίτρου συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, η πρώτη έκδοση φτάνει σε απόδοση τους 204 ίππους και η δεύτερη 245 ίππους.

Cupra Formentor
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του plug-in υβριδικού CUPRA Formentor δεν προκύπτει ούτε και στους συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας με τους οποίους εφοδιάζεται, καθώς και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 12,8 kWh, οι οποίες διασφαλίζουν τη μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία των 59 χιλιομέτρων.

Τις προδιαγραφές των CUPRA Formentor Plug-In Hybrid συμπληρώνει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, το οποίο αναλαμβάνει να μεταφέρει την διαθέσιμη ροπής στους μπροστινούς τροχούς.

Cupra Formentor

Το CUPRA Formentor Plug-In Hybrid προσφέρεται στη χώρα μας από τα 42.390 ευρώ στην έκδοση των 204 ίππων και από τα 45.390 ευρώ στην διαμόρφωση των 245 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ