Στην ελληνική αγορά το ηλεκτρικό Opel Mokka-e

Opel Mokka τιμές Ελλάδα

H ηλεκτρική έκδοση της νέας γενιάς του Mokka είναι διαθέσιμη πλέον και στην ελληνική αγορά. Δείτε πόσο κοστίζει το νέο μοντέλο της Opel.

To νέο Opel Mokka εισάγει μια νέα αισθητική, την οποία θα συναντήσουμε και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της φίρμας. Έτσι, με βάση το πρωτότυπο Vizor, από το οποίο δανείζεται πολλά στοιχεία, στο εμπρόσθιο μέρος παρατηρούμε το πεπλατυσμένο καπό, την κάθετη μάσκα και τα νέα φωτιστικά σώματα LED σε σχήμα μπούμερανγκ. Το ίδιο σύγχρονο στιλ ενσωματώνει και το πίσω μέρος, όπου κυριαρχούν οι έντονες καμπύλες και η σχετικά μεγάλη κλίση της οροφής.

Η βάση του μοντέλου της Opel είναι η νέα πλατφόρμα CPM του PSA Group, η οποία βοηθά στην ενίσχυση της στρεπτικής ακαμψίας και στη μείωση του βάρους κατά 120 κιλά, σύμφωνα με τους Γερμανούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ηλεκτρικό Mokka αποδίδει 136 άλογα και 260 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία των 50 kWh μπορεί να προσφέρει αυτονομία που φτάνει τα 322 χιλιόμετρα.

Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα και 80% της φόρτισης μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 30 λεπτά μέσω ταχυφορτιστή DC 100 kW.

Aναλυτικά οι τιμές του Opel Mokka-e, ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση:

-Edition: 34.600 ευρώ
-Elegance: 36.600 ευρώ
-GS-Line: 37.600 ευρώ
-Ultimate: 39.600 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ