Στην Ελλάδα το πιο προσιτό μοντέλο της CUPRA

CUPRA Leon 1

Η CUPRA ενισχύει το δημοφιλές Leon, διευρύνοντας την γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία και επιλογές για τους πελάτες.

Το CUPRA Leon αποκτά έτσι μια πιο ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων στην πεντάθυρη έκδοση του, με την εισαγωγή ενός κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI 150 PS (με μηχανικό ή DSG κιβώτιο) και ενός 2.0 TSI 190 PS DSG.

CUPRA Leon 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το CUPRA Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους πωλήσεων του» δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της CUPRA. «Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το CUPRA Leon, όπως κάναμε και με το Formentor».

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια CUPRA Leon δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στους κινητήρες αλλά συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα.

CUPRA Leon 4

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα CUPRA Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket CUPRA που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι νέοι αποδοτικοί κινητήρες του CUPRA Leon προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (1.5 ΤSI) ή με αυτόματο DSG 7 σχέσεων (1.5 ΤSI και 2.0 ΤSI), ενώ η έκδοση 1.5 eTSI DSG διαθέτει τεχνολογία mHEV η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 γρ./χλμ. και μέση κατανάλωση μόλις 6 λτ./100 χλμ.

CUPRA Leon 5

Οι τιμές διάθεσης των νέων εκδόσεων CUPRA Leon στην Ελλάδα ορίστηκαν ως εξής:

CUPRA Leon 1.5 ΤSI 150 PS: 28.890 ευρώ
CUPRA Leon 1.5 eΤSI 150 PS DSG MHEV: 31.390 ευρώ
CUPRA Leon 2.0 ΤSI 190 PS DSG: 34.690ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ