Στην Ελλάδα το νέο Volvo XC60 (+Τιμές)

Volvo XC60

Την εμπορική πορεία του στην ελληνική αγορά ξεκινά το ανανεωμένο Volvo XC60, επενδύοντας στον αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και στις διακριτικές επεμβάσεις στον σχεδιασμό του αμαξώματος.

Πιο έξυπνο από ποτέ επιστρέφει το Volvo XC60 στη χώρα μας μετά και την πρόσφατη επικαιροποίηση τόσο των σχεδιαστικών όσο και των εξοπλιστικών προδιαγραφών του.

Το μεσαίων διαστάσεων SUV της Volvo εφοδιάζεται πλέον με ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Android, το οποίο ενσωματώνει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google. Tο νέο infotainment της Volvo, υποστηρίζει το νέο Πακέτο Digital Υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές της Google, όπως το Google Maps.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo XC60

Στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, το ανανεωμένο Volvo XC60 εξοπλίζεται με την επικαιροποιημένη πλατφόρμα Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο, σπονδυλωτό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας αποτελούμενο από μια σειρά από ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπερήχων.

Η πλατφόρμα διευκολύνει την εξέλιξη και την εφαρμογή συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας στο XC60, όπως η δυνατότητα να ανιχνεύονται άλλοι χρήστες του δρόμου, το αυτόματο φρενάρισμα και η αποφυγή σύγκρουσης. Επιτρέπει, επίσης, τη διακριτική υποστήριξη του οδηγού από την εκκίνηση έως τις ταχύτητες αυτοκινητόδρομου, μέσω της λειτουργίας Pilot Assist.

Ο θάλαμος επιβατών προσφέρει νέες επιλογές εξατομίκευσης, διατηρώντας σε κορυφαία επίπεδα την ποιότητα κατασκευής και την πολυτέλεια, την ίδια στιγμή που οι νέα μάσκα, ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρες και οι νέες ζάντες αλουμινίου χαρίζουν στο σουηδικό SUV μια πιο σύγχρονη και ελκυστική εικόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo XC60

Η βενζινοκίνητη γκάμα του ανανεωμένου Volvo XC60 απαρτίζεται από τις εκδόσεις χωρητικότητας 2,0 B5 και B6, απόδοσης 250 και 300 ίππων, οι οποίες εκκινούν από τα 59.258 ευρώ και τα 62.402 ευρώ αντιστοίχως.

Σε δύο διαμορφώσεις ισχύος προσφέρεται και ο δίλιτρος κινητήρας diesel της σουηδικής φίρμας, αποδίδοντας 197 ίππους στην έκδοση B4 (από 56.940 ευρώ και 235 ίππους στην έκδοση Β5 από 59.820 ευρώ).

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το νέο Volvo XC60

Στην κορυφή της γκάμας του αυτοκινήτου παραμένουν οι plug-in υβριδικές εκδόσεις Τ6 Recharge και T8 Recharge, αποδίδοντας 340 και 390 ίππους αντιστοίχως. Η τιμή του plug-in υβριδικού Volvo XC60 ξεκινά από τα 66.082 ευρώ για την έκδοση των 340 ίππων και από τα 64.769 για εκείνη των 390 ίππων.

Διαβάστε επίσης

Αυτές οι Mercedes δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γερμανική επίθεση: Όλα τα νέα μοντέλα που περιμένουμε στην Ελλάδα

BMW M4 Coupe: Οδηγούμε στην Ελλάδα το βαυαρικό υπερόπλο των 510 ίππων

Δείτε εδώ το carandmotor.gr, το πρώτο premium site αυτοκινήτου στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ