Στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift -Όλες οι εκδόσεις και οι τιμές

Suzuki Swift Ελλάδα

Την πορεία του στην ελληνική αγορά ξεκινά το νέο Suzuki Swift με τη βασική έκδοση του 1,2 λίτρου και των 82 ίππων να ξεκινά στη χώρα μας από τα 18.450 ευρώ. 

Την τέταρτη, κατά σειρά, γενιά του γνωστού σε όλους Suzuki Swift υποδέχεται η ελληνική αγορά, προσθέτοντας ένα υποψήφιο best seller στην ούτως ή άλλως δημοφιλή κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Το νέο Suzuki Swift επενδύει στη σχεδιαστική κληρονομιά των προγόνων του, εξασφαλίζοντας ωστόσο την απαραίτητη απόσταση από το πρόσφατο παρελθόν του.

Πέρα από τους όποιους σχεδιαστικούς νεοτερισμούς, το Suzuki Swift έχει να παρουσιάσει και την ανεπαίσθητη αύξηση των εξωτερικών διαστάσεών του και ειδικότερα του μήκους, το οποίο έχει «κερδίσει» 1,5 εκατοστά, φτάνοντας πλέον τα 3,86 μέτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
New Suzuki Swift

Ουσιαστικές αναβαθμίσεις έχει δεχθεί και το εσωτερικό του ιαπωνικού supermini, με την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των 9 ιτνσών να βρίσκεται πλέον τοποθετημένη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, ακριβώς πάνω από τους κεντρικούς αεραγωγούς και τα χειριστήρια του κλιματισμού.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρα, την παράσταση κλέβει ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης, ο οποίος με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα/εναλλάκτη αποδίδει 82 ίππους και 108 Nm ροπής.

Το ύπια υβριδικό σύνολο του 1,2 λίτρου συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων είτε με μια μονάδα συνεχώς μεταβαλόμενης σχέσης (CVT) στις εκδόσεις με κίνηση στους δύο τροχούς.

New Suzuki Swift
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αυτό γιατί οι τετρακίνητες διαμορφώσεις προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διαθέτοντας εκτός των άλλων και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Στη χώρα μας το νέο Suzuki Swift προσφέρεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις. Η έκδοση GL+ κοστίζει 19.530 ευρώ και η GLX 21.250 ευρώ (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο). Το Swift με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς κοστίζει από 20.600 ευρώ (GL), ενώ με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT 21.330 ευρώ (GL+).

New Suzuki Swift

Το νέο Suzuki Swift συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση ή 100.000 χιλιομέτρων, η οποία καλύπτει τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ