Στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai -Οι τιμές των εκδόσεών του

Nissan Qashqai 2024

Την εμπορική πορεία του στην ελληνική αγορά ξεκινά το ανεωμένο Nissan Qashqai σε εκδόσεις βενζίνης των 140 και των 160 ίππων καθώς και στην εξηλεκτρισμένη διαμόρφωση e-Power των 190 ίππων.

Με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που έχουν στόχο την ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, το νέο Nissan Qashqai θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά.

Η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai θα είναι η τελευταία που θα εφοδιάζεται με θερμικό κινητήρα βενζίνης, μιας και η επόμενη γενιά θα είναι αμιγώς ηλεκτρική. Υπενθυμίζουμε ότι από το 2030 και μετά, η Nissan έχει θέσει ως στόχο να πουλά στην αγορά της Ευρώπης μόνο ηλεκτρικά μοντέλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To νέο Nissan Qashqai προσφέρεται στη χώρα μας σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με την πρώτη και πιο προσιτή να ξεκινά από τα 29.990 ευρώ και να εφοδιάζεται με το ήπια υβριδικό σύνολο βενζίνης των 140 ίππων.

Ο ίδιος κινητήρας αποδίδει 158 ίππους στην έκδοση που φέρει το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης X-Tronic (32.990 ευρώ) και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης κοστίζοντας 36.990 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας του ανανεωμένου Nissan Qashqai τοποθετείται η εξηλεκτρισμένη έκδοση e-Power, η οποία είναι και η ισχυρότερη, αποδίδοντας 190 ίππους. 

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ