Στην Ελλάδα το νέο Ford Kuga Graphite Tech (τιμές)

Ford Kuga PHEV 2023 1

Η Ford εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς SUV με τη νέα έκδοση Graphite Tech που ξεχωρίζει για τον εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και τεχνολογίας.

Το νέο Ford Kuga Graphite Tech παρουσιάστηκε πριν ένα μήνα και πλέον περιλαμβάνεται στον τιμοκατάλογο της εγχώριας αντιπροσωπείας, εμπλουτίζοντας με μία ακόμα έκδοση την γκάμα του μικρομεσαίου SUV.

Ford Kuga PHEV 2023 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το Kuga Graphite Tech εισάγει για πρώτη φορά στο μοντέλο την χρωματική επιλογή Grey Matter της Ford, διαθέτοντας συγχρόνως στο βασικό εξοπλισμό του πληθώρα συστημάτων υποστήριξης του οδηγού και επιπλέον εξοπλιστικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Ford το γκρι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα για τους αγοραστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας το 27% των επιλογών όσον αφορά τις πωλήσεις νέων οχημάτων στη Γηραιά Ήπειρο για το 2022.

Ford Kuga PHEV 2023 7

Διαθέσιμο στη γκάμα του Ford Kuga και μόνο για την έκδοση Kuga Graphite Tech Edition, το χρώμα Grey Matter προσφέρει μια ταιριαστή αντίθεση με τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών μαύρου χρώματος.

Η νέα έκδοση διαθέτει επίσης στάνταρ το πακέτο ST-Line Enhancement Pack, που περιλαμβάνει εξωτερικά μια πιο μεγάλη πίσω αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες φρένων, καθώς και πεντάλ αλουμινίου. Στάνταρ προσφέρεται επίσης το Technology Pack, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Full LED φώτα και Head up Display.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Kuga PHEV 2023 5

Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραγγείλουν το Black Package, το οποίο προσφέρει ένα μαύρο χρώμα για την οροφή, τα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών, τους εμπρός αεραγωγούς και την πίσω αεροτομή, καθώς και gloss black ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Η νέα έκδοση συνδυάζεται αποκλειστικά με το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζει την αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρει ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία υψηλής τάσης, και την ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που προσφέρει ο προηγμένος βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων.

To νέο Ford Kuga PHEV αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 67 χλμ. (WLTP). Η μέγιστη ισχύς του προηγμένου συστήματος κίνησης ανέρχεται στους 225 ίππους, με το νέο Kuga Plug-In Hybrid να επιτυγχάνει κορυφαία κατανάλωση καυσίμου από μόλις 0,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 21 g/χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Kuga PHEV 2023 4

Πέρα από την φιλικότητα προς το περιβάλλον, τις κρατικές διευκολύνσεις (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο και απαλλαγή από τα δημόσια τέλη στάθμευσης), η plug-in hybrid έκδοση του Ford Kuga εξασφαλίζει και δυνατές επιδόσεις. Παράλληλα, όλες οι εκδόσεις του Plug-in Hybrid έχουν λιανική τιμή προ φόρων κάτω από τα 40.000 ευρώ και να ενδείκνυνται για εταιρική χρήση.

Η τιμή της νέας έκδοσης Graphite Tech του Ford Kuga PHEV έχει καθοριστεί στα 52.248 ευρώ (39.741 ευρώ Λ.Τ.Π.Φ.), με την τιμή εκκίνησης της γκάμας του μικρομεσαίου SUV να έχει οριστεί στα 36.148 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ