Στην Ελλάδα το Mitsubishi Eclipse Cross που καίει 2,0 λτ./100 χλμ.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug in Hybrid

Η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας ξεκίνησε την διάθεση του νέου Eclipse Cross Plug-in Hybrid σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού.

Η Mitsubishi ανακοίνωσε το φθινόπωρο ότι θα φέρει στην ευρωπαϊκή αγορά το ανανεωμένο Eclipse Cross με το επαναφορτιζομένο υβριδικό σύστημα κίνησης, και αυτές τις μέρες έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα της εγχώριας αντιπροσωπείας.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα νέα φώτα, την πίσω πόρτα που δεν διαθέτει πλέον διπλό παρμπρίζ και τα νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού, τα άβαφα πλαστικά περιμετρικά αποκτούν την απόχρωση του αμαξώματος.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 9

Στο εσωτερικό συναντάμε τη νέα οθόνη αφής των 8 ιντσών που βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και ενσωματώνει το αναβαθμισμένο λογισμικό του infotainment, ενώ διαθέτει φυσικά χειριστήρια για την ένταση και το χειρισμό. Η επιφάνεια αφής που υπήρχε στην κεντρική κονσόλα έχει αφαιρεθεί, δίνοντας τη θέση της σε θήκες για μικροαντικείμενα. Έχουμε επίσης νέες επενδύσεις σε ύφασμα και δέρμα.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross έρχεται στη χώρα μας αποκλειστικά με Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης και τετρακίνηση, που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων, δύο ηλεκτρομοτέρ (ένα σε κάθε άξονα), κιβώτιο μίας σχέσης και μπαταρία χωρητικότητας 13,8 kWh. Ο θερμικός κινητήρας αποδίδει 98 ίππους και 193 Nm και συνεργάζεται με ένα εμπρός ηλεκτρομοτέρ 82 ίππων και 137 Nm και ένα πίσω 95 ίππων και 195 Nm. Η συνδυαστική ισχύς της έκδοσης είναι 188 ίπποι.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 5

Οι επιδόσεις που ανακοινώνει ο κατασκευαστής κάνου λόγο για επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ. και τελική ταχύτητα 162 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP, το επαναφορτιζομένο υβριδικό Eclipse Cross μπορεί να διανύσει με μία φόρτιση 45 χλμ. με ταχύτητα έως 135 χλμ./ώρα, με την μέση κατανάλωση καυσίμου να ορίζεται στα 2 λτ./100 χλμ. και τις εκπομπές CΟ2 στα 46 γρ/χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 7

Η μπαταρία του PHEV Eclipse Cross μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της σε 25 λεπτά σε σταθμούς φόρτισης (22 kW). H κανονική φόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) σε ένα wallbox απαιτεί για το 100% τέσσερις ώρες (3,7 kW), ενώ αντίστοιχα σε μία οικειακή πρίζα χρειάζονται περίπου έξι ώρες.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 8
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επίπεδα εξοπλισμού που απαρτίζουν την γκάμα του ανανεωμένου Mitsubishi Eclipse Cross PHEV είναι τρία: Invite, Intense και Instyle Plus. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι plug-in hybrid μεταφράζεται σε μηδενικά τέλη κυκλοφορίας (46 γρ./χλμ. CO2), εταιρικές φοροελαφρύνσεις και ελεύθερη είσοδο στον Δακτύλιο.

2.4 PHEV 4WD Invite: 45.900 ευρώ
2.4 PHEV 4WD Intense: 48.000 ευρώ
2.4 PHEV 4WD Instyle Plus: 51.700 ευρώ

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 10

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ