Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Mazda CX-30. Πόσο κοστίζει;

Mazda CX-30 ανανέωση τιμές ελλάδα

Με νέο και αναβαθμισμένο κινητήρα SkyActiv-X, το Mazda CX-30 έφθασε στην Ελλάδα. Δείτε τα χαρακτηριστικά του, αλλά και την τιμή εκκίνησής του.

Το CX-30 είναι το μικρομεσαίο SUV της Mazda και παράλληλα, το δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείες που υιοθετεί εξολοκλήρου την αρχιτεκτονική εξέλιξη Skyactiv-Vehicle και τη σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo-Soul in Motion. Το συγκεκριμένο SUV καθιέρωσε τη Mazda σε μια νέα κατηγορία της αγοράς. Με 4.395 χλστ. μήκος, 1.795 χλστ. πλάτος, 1.540 χλστ. ύψος και 2.655 χλστ. μεταξόνιο, το μοντέλο ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις μαζεμένες και ιδανικές για την πόλη διαστάσεις, με την ευρυχωρία και την πρακτικότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο compact SUV ενσωματώνει όλες τις τελευταίες εξελίξεις της νέας γενιάς των μοντέλων Mazda που βασίζονται στη σχεδιαστική αρχιτεκτονική Skyactiv-Vehicle, μειώνει το φαινόμενο NVH (κραδασμοί, τριγμοί, θόρυβοι), και εξασφαλίζει μια μοναδική «ποιότητα ησυχίας» στην καμπίνα. Επίσης, οι νέες τεχνολογίες όπως το ηχοσύστημα Mazda Harmonic Accustics των 8 ηχείων ή το Bose premium των 12 ηχείων, έχουν ενσωματωθεί προσεκτικά με τα κορυφαίας ποιότητας υλικά ώστε για να δημιουργήσουν μια εσωτερική ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας και ένα ιδανικό περιβάλλον για τους επιβάτες.

Πλέον, το CX-30 αποκτά την αναβαθμισμένη έκδοση του βενζινοκινητήρα e-Skyactiv X SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) της Mazda, η οποία διατίθεται επιπλέον και στο Mazda 3. Οι επιδόσεις του αναβαθμισμένου e-Skyactiv X εμφανίζονται βελτιωμένες χάρη στην αυξημένη κατά 6 ίππους ισχύ του και κατά 16 Nm ροπή του. Η ροπή και η απόδοση έχουν βελτιωθεί σχεδόν σε όλες τις περιοχές λειτουργίας του κινητήρα και η ροπή γίνεται αισθητή κατά την επιτάχυνση από χαμηλές στροφές. Το CX-30 e-Skyactiv X αποδίδει τώρα 186 PS στις 6.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 240 Nm στις 4.000 σ.α.λ..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CX-30 έχει κατακτήσει 5 αστέρια στην αξιολόγηση του EuroNCAP και είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έλαβε την εξαιρετική βαθμολογία 99% στην κατηγορία προστασίας των ενηλίκων επιβατών.

Η τιμή εκκίνησης για το ανανεωμένο Mazda CX-30 ορίζεται στις 24.796 ευρώ, προσφέροντας ένα πλουσιότατο επίπεδο εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ