Ρεκόρ πωλήσεων της Mazda στην Ελλάδα

Mazda2 1.5 SkyActiv-G90 AT6 2022 1

H εγχώρια αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας συνεχίζει να καλπάζει στο στίβο πωλήσεων και να φέρνει θετικά εμπορικά αποτελέσματα.

Η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην ελληνική αγορά το καλοκαίρι του 2019 με τη Mazda AutoOne, μία εταιρεία μέλος του ισχυρού και καταξιωμένου Ομίλου Συγγελίδη μετά από 10 χρόνια απουσίας.

Τα θετικά εμπορικά αποτελέσματα δεν ήρθαν τυχαία στο νέο ξεκίνημα της ιαπωνικής εταιρείας στη χώρα μας, μιας και η λειτουργία της Mazda AutoOne υιοθέτησε μια στρατηγική που βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Υψηλή γνώση του προϊόντος, αμεσότητα στη εξυπηρέτηση του πελάτη και φυσικά ευγένεια.

Mazda 2 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα σε κάτι παραπάνω από 36 μήνες, η στρατηγική που ακολουθεί η ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda έχει αποδώσει και εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή ανταπόκριση αγοραστικού κοινού. Μάλιστα, η Mazda AutoOne έχει βραβευθεί σε έρευνα που πραγματοποιεί η Mazda Motor Europe για τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών της και για την εμπορικά αποτελέσματα που επιτυγχάνει.

Η φετινή χρονιά έχει μπει με το δεξί για την Mazda AutoOne, μιας και τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους που διανύουμε έχει καταφέρει να παρουσιάσει αύξηση των πωλήσεων κατά 43,5%. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι από τα νέα Mazda που πουλήθηκαν μέσα στη χρονιά, το 55% αφορά πωλήσεις λιανικής. Παραδοσιακά, οι καταναλωτές αυτοί αναζητούν αυτοκίνητα που ακόμα παράγονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, αφού το «Made in Japan» είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και της αδιαμφισβήτητης αξιοπιστίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Mazda αποτελεί μεμονωμένο παράδειγμα αυτοκινητοβιομηχανίας που διατηρεί τις γραμμές παραγωγής της στην Ιαπωνία.

Mazda CX-30
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 3 κατά σειρά δημοφιλέστερα μοντέλα της Mazda στην ελληνική αγορά είναι το μικρό 2, το SUV CX-30 και το εμβληματικό roadster MX-5. Το ανανεωμένο Mazda 2 πάτησε τους τροχούς του στη χώρα μας πριν μερικούς μήνες και η γκάμα κινητήρων του διαθέτει τρεις εκδόσεις, τις G75, G90 και G115. Η ισχυρότερη έκδοση σιγοντάρεται από το ήπια υβριδικό σύστημα 22,5V, ενώ η ενδιάμεση G90 διατίθεται με ή χωρίς το ήπια υβριδικό σύστημα 22,5V και με δυνατότητα επιλογής μεταξύ αυτόματου ή χειροκίνητου κιβωτίου.

Το SUV CX-30 διατίθεται σε τρεις εκδόσεις βενζίνης Skyactiv-G με 122 ή 150 ίππους και Skyactiv-X με 186 ίππους, όλες τους ενισχύονται με το mild hybrid σύστημα κίνησης και διατίθενται με δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου, ενώ οι δύο ισχυρότερες μπορούν να να εφοδιαστούν και με σύστημα τετρακίνησης.

To πισωκίνητο ιαπωνικό roadster MX-5 προσφέρεται με υφασμάτινη ή με σκληρή αναδιπλούμενη (RF) οροφή και η γκάμα κινητήρων του απαρτίζεται από τον 1,500άρη G132 και τον 2λιτρο G184, όλες τους με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Mazda MX-5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ