Ρεκόρ πωλήσεων για την Lamborghini Urus

Lamborghini Urus sales record 1

Το ιταλικό Sport Activity Coupe επιδόσεων έσπασε το φράγμα παραγωγής των 20.000 αυτοκινήτων και αποτελεί την πιο καλοπουλημένη Lamborghini όλων των εποχών.

Η εμπορική καριέρα της Lamborghini Urus ξεκίνησε το 2018 και από τότε η καμπύλη στο διάγραμμα των πωλήσεων της κινείται ανοδικά. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, βγήκε από την γραμμή παραγωγής η Urus με αύξοντα αριθμό 20.000. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι είναι βαμμένο στο μωβ Viola Mithras και έχει μαύρες λεπτομέρειες, και προορίζεται για έναν τυχερό πελάτη στο Αζερμπαϊτζάν.

Lamborghini Urus sales record 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από το ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων, η Urus είναι υπεύθυνη και για τον διπλασιασμό της παραγωγής της Lamborghini, ενώ χάρη στην αύξηση των εσόδων το εργοστάσιο στην San'Agatha Bolognese διπλασιάστηκε σε μέγεθος, και από 80.000 τετραγωνικά μέτρα έφτασε σε 160.000. Επιπλέον, προστέθηκαν άλλες 500 νέες θέσεις εργασίας για την ομαλή λειτουργία της γραμμής παραγωγής.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την Urus είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που παρουσιάστηκε, το 70% των παραγγελιών της προερχόταν από πελάτες που δεν είχαν αγοράσει ποτέ Lamborghini στο παρελθόν.

Lamborghini Urus sales record 4

“Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάσαμε το Urus concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου το 2012, μέχρι το ντεμπούτο του στην αγορά το 2018 και έκτοτε κάθε χρόνο, η Urus έχει αποδείξει την γοητεία της ως αληθινή Lamborghini, που γεννήθηκε από την σπορ κληρονομιά μας και τις αξίες του πρώτου Super SUV στον κόσμο, του θρυλικού LM 002”, δήλωσε ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini. “Η Urus είναι το τέλειο συμπλήρωμα της γκάμας των σπορ μοντέλων μας, παρέχοντας ευκολία στην καθημερινή οδήγηση, πολυτέλεια και κορυφαίες επιδόσεις”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lamborghini Urus sales record 3

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ